SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Siviksen äänellä: Tänä vuonna näytämme osaamisemme

Yksi osaamisen näyttämisen virstanpylväs saavutetaan vapaassa sivistystyössä syksyllä. Lausuntokierroksella on parhaillaan esitys lakimuutoksesta, joka mahdollistaisi myös opintokeskuksille koulutusten ja opintosuoritusten viemisen kansalliseen opinto- ja tutkintorekisteriin Koskeen.

Asiantuntija avaa: Kokouskäytännöt-aineisto uusiutui – tule mukaan webinaariin

Opintokeskus Siviksen Kokouskäytännöt-materiaali on päivitetty ja uusittu. Esimerkiksi etäkokouksia varten on nyt paljon hyödyllistä aineistoa. Uudistunut Kokouskäytännöt-materiaali lanseerataan ensi viikolla webinaarissa maanantaina 25.1.2021 klo 10–11. Ilmoittaudu mukaan!

Muista hyödyntää Siviksen kevään koulutukset!

Opintokeskus Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen taas monipuolisen koulutuskattauksen. Tänä keväänä kehitetään muun muassa verkkokoulutus- ja ohjaustaitoja sekä perehdytään osaamislähtöiseen koulutussuunnitteluun. 

Lihastautiliitto etsi ja löysi kokemustietoa somesta

Lihastautiliitto huomasi, että vertaistuki ja kokemustieto ovat merkittävässä asemassa tiedon jakamisessa. Järjestö kehittää nyt uusia tapoja etsiä ja löytää kokemustietoa. Vastaanottajasta vaikuttajaksi -hankkeessa testataan, miten esimerkiksi sosiaalisen median ryhmät toimivat.

12 hyvää osaamismerkkikäytäntöä – Vinkit osaamismerkkien käyttöön uudesta julkaisusta

Kaipaatko ideoita digitaalisten osaamismerkkien käyttöön? 12 hyvää osaamismerkkikäytäntöä -julkaisu tarjoaa vinkkejä osaamismerkkien käyttöön erilaisille organisaatioille ja yhteisöille.