SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Uusia välineitä koulutuksen laadun ja hyödyn kehittämiseen – viisi järjestöä pääsee kokeiluryhmään

Siviksen Kestävää sivistystä järjestöihin -hankkeessa kehitetään järjestökoulutuksen laatua ja selvitetään, mihin järjestökoulutusten osallistujat käyttävät saamaansa oppia. Laatukokeiluihin haetaan nyt jäsenjärjestöjä.

Kolme osaamisen myyttiä (jotka Mia murskaa)

Tiesitkö, että osaamislähtöinen järjestökoulutuksen suunnittelu voi olla helppoa ja maanläheistä? Nyt tiedät! Täytyy vain istua alas ja sanoittaa, mitä osaamista järjestösi tuottaa, Siviksen asiantuntija Mia Valanne vakuuttaa.

Tulevia koulutuksia ‒ vielä ehdit mukaan!

Tule oppimaan taitavaksi muutosjohtajaksi ja uudistumiskykyiseksi järjestöksi. Ota myös haltuun Siviksen verkkokoulutusmallit!

Tervetuloa Siviksen jäseneksi: Uniliitto

Opintokeskus Sivis on saanut uusia jäsenjärjestöjä. Yksi niistä on Uniliitto. Tervetuloa!

Saammeko esitellä: asiantuntija Meri Norola

Verkkokoulutuksen ja koulutuksen laadun asiantuntija luottaa ahaa-elämyksiin. Ajattelutavan muutokset edistävät järjestökoulutusten laatua ja verkkokoulutusten onnistumista.