SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Perjantaina 5.3. puhutaan järjestöjen tulevaisuudesta, osaamistarpeista ja vaikuttavasta osaamisesta

Opintokeskus Sivis tarjoaa perjantaina 5.3.2021 kiinnostavaa Tulevaisuuspäivän ohjelmaa etäyhteyksin. Päivä alkaa Vaikuttavaa osaamista järjestöjen koulutuksesta -webinaarilla klo 8.30–10. Iltapäivällä ohjelma jatkuu Tulevaisuustuokiossa klo 13–14 ja klo 14.15–15.30.

Tervetuloa Siviksen jäseneksi: Autismiliitto

Opintokeskus Sivis on saanut uusia jäsenjärjestöjä. Yksi niistä on Autismiliitto. Tervetuloa!

Saammeko esitellä: talouskoordinaattori Mari Kyyrä

Numerot ovat minun juttuni. Ne ovat loogisia, ja tykkään tehdä erilaisia laskelmia ja vertailuja, sanoo Siviksen talouskoordinaattori Mari Kyyrä. Hän aloitti tehtävässä helmikuun alussa. Mari tekee Siviksen kirjanpitoa ja muita taloushallinnon töitä.

Siviksen äänellä: Järjestöt ovat sivistäjinä tärkeitä, mutta eivät aina tunnista omaa arvoaan

Opintokeskusten ja järjestöjen erityisyyttä on liittää osaaminen toimintaan, osallisuuteen, lähiyhteisöön ja jopa globaalien viheliäisten ongelmien ratkaisemiseen.

Asiantuntija avaa: Koulutukset ja opintosuoritukset saadaan elokuussa Koski-tietovarantoon

Koski-tietovarantoon pääseminen on hieno tunnustus vapaalle sivistystyölle. Odotuksena on, että koulutusten näkyvyys ja merkittävyys lisääntyvät.