Osaamismerkkien avulla järjestökoulutus näkyväksi

Osaamismerkkien merkitys on siinä, että ne auttavat sanoittamaan osaamista. Niiden avulla osaaminen on kätevästi siirrettävissä paikasta toiseen, koska merkit ovat digitaalisessa muodossa.

Marianne Hemmingin 10 vinkkiä onnistuneeseen esiintymiseen

Marianne Hemminki pitää Taitavaksi esiintyjäksi -koulutuksen Helsingissä 17.–18.5.2019. Ilmoittaudu heti mukaan Sivisverkossa!

Pääkirjoitus: Järjestöjen koulutukset tavoittavat ja vaikuttavat

Elinikäisen oppimisen konkreettinen haaste on työelämän muutos, jossa osaamisvaatimukset ovat jatkuvassa muutoksessa. Siviksen jäsenjärjestöt toimivat monimuotoisena oppimisen areenana, joka ulottuu lukuisille osaamisen ja elämänalueille.

Asiantuntija avaa: Siviksen toiminta on jäsenjärjestöjensä näköistä

Ideoita palvelujemme kehittämiseen poimimme muun muassa järjestöyhteyshenkilötoimintamme kautta, toimimalla erilaisissa verkostoissa sekä tekemällä selvityksiä järjestöille ajankohtaisista aiheista.

Digi-idea: Live-lähetykset houkuttelevat tuhansia silmäpareja

Allergia-, iho- ja astmaliitto lähettää kerran kuukaudessa Facebook-kanavallaan suoran videolähetyksen reaaliajassa. Some-lähettiläät edistävät Allergia-, iho- ja astmaliiton viestiä sosiaalisen median kanavissa.