SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Vielä ehtii maksuttomiin Siviksen kevään koulutuksiin!

Kevään Itslearning-koulutuksissa tarjolla runsain mitoin tietoa ja taitoa. Ilmoittaudu mukaan!

Siviksen äänellä: Miltä järjestöjen tulevaisuus näyttää?

Suomessa vietetään 5.3. Tulevaisuuspäivää. Sivis juhlistaa Tulevaisuuspäivää järjestämällä päivän aikana Tulevaisuustuokio -webinaarin, joka sisältää Erätauko-dialogin järjestötoiminnan tulevaisuudesta.

Asiantuntija avaa: Osaamista tuottava koulutus ja osaavat toimijat ovat järjestön voimavara

Koulutuksen laadun kehittäminen sisältyy Opintokeskus Siviksen jäsenpalveluihin. Laatutyön tavoitteena on varmistaa, että järjestökoulutuksella saadaan järjestölle osaavia toimijoita.

Vapaaehtoinen, vaadi tunnustusta osaamisellesi!

Siviksen koordinoima kaksivuotinen hanke Improving validation in the voluntary sector (ImproVal) päättyi vuodenvaihteessa. Mikä muuttui? Ja mitä seuraavaksi pitäisi muuttaa, jotta vapaaehtoistoiminnassa hankittu osaaminen saisi yhä helpommin sen arvon ja arvostuksen, jonka se ansaitsee?

Vielä ehtii! ‒ Ilmoittaudu Siviksen kevään koulutuksiin

Tulossa muun muassa vaikuttavaa osaamista, tulevaisuustuokio, verkkokoulutusmallit ja ohjeet laadukkaan ja osallistavan webinaarin järjestämiseen.