Pääkirjoitus: Laadukas järjestökoulutus

Järjestöissä on tarpeen miettiä, miten kiinnostavia vapaaehtoistehtäviä voidaan tarjota entistä monipuolisemmin erilaisille ihmisille. Laadukas järjestökoulutus avaa mahdollisuuksia uusiin vapaaehtoistehtäviin.

Asiantuntija avaa: Kehitämme digiajan perustaitojen koulutusmallia kaikille kansalaisille

Tällä hetkellä sähköistyvät palvelut ja koulutus- ja työmarkkinat edellyttävät yksilöltä yhä useammin omatoimista perustaitojen kehittämistä ja niiden avulla asioiden hoitoa. Arkea helpottavia palveluita on yhä enemmän saatavilla, mutta riittävätkö taidot ja aika niiden hyödyntämiseen?  

Digi-idea: Uusperheet saavat mobiilisovelluksesta tukea arkeen ja kommunikointiin

Mobiilisovelluksen avulla valmennukseen osallistuvien uusperheiden lapsetkin oppivat uusia taitoja. Sovelluksessa on esimerkiksi erilaisia tehtäviä, opasvideoita ja viestintäkanavia.

Sivis tarjoaa järjestöille yksilöllistä tukea koulutuksen laadun kehittämiseen

Jäsenjärjestöt saavat koulutuksen laadun kehittämiseen käytännönläheistä tukea Opintokeskus Sivikseltä. Tuki on yksilöllistä ja jokaiselle järjestölle erikseen suunniteltu.

Siviksen syksyn koulutukset

Siviksen syksyn koulutukset ovat Sivisverkossa! Syksyn aikana pääset oppimaan niin Erätauko-dialogimenetelmästä, podcasteista kuin kouluttajana toimimisesta. Ilmoittaudu mukaan jo nyt!