SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Siviksen äänellä: Mitä muuta digitalisaatio tuo järjestöjen koulutukseen kuin uusia järjestelmiä?

Vuosi koronaa ja tämän jo tiedämme: verkkokoulutus tuli jäädäkseen. Järjestökoulutuksen pedagoginen erityisyys ja mielekkään oppimisen periaatteet on tarpeen palauttaa mieleen. Verkkokoulutuskin taipuu näihin, mutta ei automaattisesti.   

Verkkokoulutusverkostossa opitaan ja kehitetään yhdessä

Verkkokoulutusverkosto kokoaa yhteen Siviksen jäsenjärjestöjen asiantuntijoita, jotka toimivat erilaissa tehtävissä verkkokulutusten parissa. Verkosto toimii kohtaamispaikkana, jossa on tilaa ajatusten, kokemusten ja käytäntöjen jakamiseen.

Asiantuntija avaa: Nyt alkaa keskustelu sivistyksestä, tule mukaan!

Sivistys on liima, jonka avulla yksilöistä muodostuu yhteistä hyvää tavoitteleva yhteisö. Siksi sivistyksestä täytyy puhua. Opintokeskus Sivis kutsuu kaikki jäsenjärjestönsä keskustelemaan sivistyksestä ja tunnistamaan järjestöjen sivistysroolit. Viisi vikkelintä jäsenjärjestöä pääsee myös Kestävää sivistystä järjestöihin -hankkeen testiryhmään. 

Miten saadaan kaikkien osaaminen näkyviin? Tervetuloa rakentamaan yhteistä kampanjaa!

Kutsumme järjestöt ja yhteistyökumppanit kanssamme rakentamaan alkusyksyllä järjestettävää Miten saadaan kaikkien osaaminen näkyviin? -kampanjaa. Julkistustilaisuus järjestetään keskiviikkona 7.4.2021.

Sivis kouluttaa: Digityökalut haltuun!

Kaipaatko tietoa järjestötyöhön sopivista digityökaluista? Yhdistyksen digityökalut -webinaareissa tutustutaan verkkoalustoihin ja -työkaluihin, joiden avulla on helppo järjestää etäkokouksia ja -koulutuksia.