SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Siviksestä apua tapahtuman suunnitteluun

ma 24. syyskuuta 2018 15.08.00

Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen (keskusjärjestöille) ilmaista neuvontaa kampanjoiden ja tapahtumien suunnitteluun. Haluaisitteko ehdottaa tapaamisaikaa organisaationne tapahtuma- tai kampanjatoiminnasta vastaavien ihmisten kanssa? Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssanne toiveistanne!

Tapahtuma-asiantuntijamme palvelee teitä 20 vuoden tuottajakokemuksella kaikilta taiteenaloilta. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitamme tarpeenne ja toiveenne. Sen jälkeen teemme teille suunnitelmaehdotuksen, jonka käymme läpi toisella tapaamisella. Tarvittaessa ja aikaresurssien puitteissa tapaamisia ja suunnittelukierroksia voidaan sopia lisää. 

Neuvonta voi liittyä esimerkiksi tapahtuman tarkoituksen ja tavoitteen kirkastamiseen, kohderyhmän ja yhteistyökumppaneiden määrittelyyn ja tavoittamiseen, tapahtuman resurssien ja aikataulujen sekä markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun. Tapahtuma voidaan myös puolueettomasti arvioida paikan päällä sekä käydä arviointikeskustelu tapahtuman jälkeen.  

Tapahtuma-asiantuntijamme Oskari Mänttäri voi neuvoa myös sopimusten, vakuutusten, viranomaislupien, tekijänoikeuksien, ohjelman, tapahtumapaikan ja esiintyjien saralla toiveiden ja tarpeiden mukaan.  

Neuvontapalvelumme avulla järjestöllänne on mahdollisuus toteuttaa entistä vaikuttavampia tapahtumia. Parhaiten pystymme auttamaan, jos aloitamme yhteistyön aivan suunnitteluvaiheen alussa ennen kuin päätöksiä on vielä tehty. Tällöin voimme huomioida myös koko tapahtumasuunnittelun kaaren alusta loppuun.  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tapahtuma-asiantuntijaamme Oskari Mänttäriin, oskari.manttari@ok-sivis.fi, puh. 040 562 4960.