SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Vuosi käynnistyy verkostotapaamisilla

ti 19. tammikuuta 2021 06.59.00

Kevään verkostotilaisuuksissa tavataan muita pienjärjestötoimijoita, toiminnanjohtajia ja viestijöitä. Luvassa on ajankohtaisia alustuksia ja ajatusten vaihtoa kollegoiden kanssa. Tule verkostoitumaan ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja! 

 

Varsinais-Suomen toiminnanjohtajien verkostotapaaminen 

29.1.2021 klo 9‒11 

Tervetuloa Varsinais-Suomen toiminnanjohtajien tapaamiseen käymään läpi vuoden 2020 mukanaan tuomia muutoksia yhdistys- ja järjestökentällä. Millaisia muutoksia olette huomanneet omassa yhdistyksessänne? Miten olette itse kokeneet muutokset? Entä miltä tulevaisuus näyttää?  

Tapaamisessa keskustelua käydään Erätauko-dialogimenetelmää hyödyntäen. Keskustelua ohjaa Siviksen asiantuntija Annika Tahvanainen-Jaatinen

Verkostotapaaminen on tarkoitettu Varsinais-Suomessa toimivien järjestöjen ja yhdistysten toiminnanjohtajille. Tapaaminen järjestetään verkossa perjantaina 29.1. klo 9‒11.  

Ilmoittaudu viimeistään 26.1.2021 Sivisverkossa 

 

Pienjärjestöt-verkosto: Tulevaisuuden osaaminen pienessä järjestössä 

5.2.2021 klo 9‒10.30 

Vuoden ensimmäisessä Opintokeskus Siviksen ja SOSTEn yhteisessä Pienjärjestöt-verkoston tapaamisessa aiheena on pienen järjestön tulevaisuuden osaamistarpeet. Keskusteluun osallistujia virittää Siviksen asiantuntija Marion Fields, joka on tutkinut järjestöjen näkemyksiä osaamistarpeista ja osaamisresursseista. Alustuksen jälkeen on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle. 

Pienjärjestöt-verkoston tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki valtakunnallisten pienten, alle kymmenen hengen työntekijän järjestöjen työntekijät. Tavoitteena on jakaa järjestöjen hyviä käytäntöjä ja paneutua ajankohtaisiin, osallistujien toivomiin aiheisiin. 

Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten pienen järjestön eri toimijoiden osaamisresurssit saadaan viisaasti käyttöön!  

Tilaisuus järjestetään etätoteutuksena Zoomissa pe 5.2. klo 9‒10.30.  

Ilmoittaudu viimeistään 3.2.2021 Sivisverkossa 

 

Satakunnan toiminnanjohtajien verkostotapaaminen 

5.2.2021 klo 12‒14 

Tervetuloa Satakunnan toiminnanjohtajien tapaamiseen käymään läpi vuoden 2020 mukanaan tuomia muutoksia yhdistys- ja järjestökentällä. Millaisia muutoksia olette huomanneet omassa yhdistyksessänne? Miten olette itse kokeneet muutokset? Entä miltä tulevaisuus näyttää?  

Tapaamisessa keskustelua käydään Erätauko-dialogimenetelmää hyödyntäen. Keskustelua ohjaa Siviksen asiantuntija Annika Tahvanainen-Jaatinen

Verkostotapaaminen on tarkoitettu Satakunnassa toimivien järjestöjen ja yhdistysten toiminnanjohtajille. Tapaaminen toteutetaan iltapäivätilaisuutena verkossa perjantaina 5.2. klo 12‒14.  

Ilmoittaudu viimeistään 2.2.2021 Sivisverkossa 

 

Järjestöviestijöiden verkkotapaaminen: Verkkojulkaisu ja uutiskirje järjestön viestintäkanavana 

23.4.2021 klo 9–10.30 

Tervetuloa Siviksen jäsenjärjestöjen viestijöiden verkkotapaamiseen! Tämän kevään järjestöviestijöiden verkostotapaamisen aiheena ovat verkkojulkaisut ja uutiskirjeet ja niiden mahdollisuudet järjestöjen viestinnässä. 

Millaisia verkkojulkaisuja ja uutiskirjeitä järjestöt julkaisevat? Miksi järjestön kannattaa julkaista verkkojulkaisua ja lähettää uutiskirjeitä? Millainen sisältö niissä toimii parhaiten? Miten houkutella lisää kävijöitä ja lukijoita? 

Aamupäivän aikana tutustutaan erityyppisiin verkkojulkaisuihin ja uutiskirjeisiin ja kuullaan erilaisten julkaisukäytäntöjen vaikutuksista järjestöjen viestintään. Lisäksi osallistujat pääsevät keskustelemaan ja jakamaan omia kokemuksiaan muiden järjestöjen viestijöiden kanssa. 

Verkkotapahtuma on tarkoitettu Siviksen jäsenjärjestöjen viestinnän ja markkinoinnin parissa toimiville. 

Ilmoittaudu viimeistään 21.4.2021 Sivisverkossa 

Tulossa myös! 

Järjestöjohtajien verkoston tapaaminen 19.3.21 klo 9–11 verkossa teemalla Järjestöjohtaminen digitalisaatiossa.

Kutsu tapaamiseen lähetetään tammikuun lopussa.