SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Asiantuntija avaa: Kokouskäytännöt-aineisto uusiutui – tule mukaan webinaariin

ti 19. tammikuuta 2021 07.04.00

Opintokeskus Siviksen Kokouskäytännöt-materiaali on päivitetty ja uusittu. Esimerkiksi etäkokouksia varten on nyt paljon hyödyllistä aineistoa. Uudistunut Kokouskäytännöt-materiaali lanseerataan ensi viikolla webinaarissa maanantaina 25.1.2021 klo 10–11. Ilmoittaudu mukaan!

Opintokeskus Siviksen asiantuntija Lea Lihavainen, mitä uudistettu Kokouskäytännöt-materiaali sisältää?

– Tarjolla on laaja kokouskäytäntöjen perustieto kaikesta, mitä yhdistystoimijan tulee kokouskäytännöistä tietää. Lähtökohtana on, että erilaiset kokoukset edellyttävät erilaista osaamista. Hallituksen kokouksen toteuttamisessa tarvitaan toisenlaista taitoa kuin vuosikokouksen järjestämisessä. Etäkokousten järjestämiseen on nyt ohjeet, joiden avulla digitaalisten kokousten järjestäminen helpottuu. Lisäksi olemme koonneet käytännön vinkkejä jäsenjärjestöjen kokemuksista. Yksi sellainen on esimerkiksi etäkokouksen tauotus: etäyhteys vaatii niin paljon keskittymistä, että taukoja on hyvä pitää. Paussi on luonnollisesti paikallaan myös silloin, jos jollakin osallistujalla on teknisiä ongelmia.

Mitä tapahtuu Kokouskäytännöt-webinaarissa maanantaina 25.1.2021 klo 10–11?

– Siellä esitellään uudistettu Kokouskäytännöt-materiaali ja puhutaan ajankohtaista asiaa kokouksista. Esimerkiksi Lions-liiton toiminnanjohtaja Maarit Kuikka kertoo, miten kannattaa toimia silloin kun yhdistyksen vuosikokouksessa on jopa 1000 osallistujaa. Juha Viertola jakaa kokemuksia ja oppeja etäkokousten puheenjohtajana toimimisesta.

Miten webinaariin pääsee mukaan?

– Webinaariin voi ilmoittautua täällä. Webinaari järjestetään Zoom-verkkokokousalustalla. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa.

ILMOITTAUDU KOKOUSKÄYTÄNNÖT-WEBINAARIIN MA 25.1.2021 KLO 10–11