SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Asiantuntija avaa: Etäkokouksiin ja -koulutuksiin apua Siviksen videoista

ti 1. syyskuuta 2020 07.05.00

Siviksen YouTube-kanava tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi etäkokouksien ja -koulutusten järjestämiseen. Soittolistat auttavat etsimisessä ja löytämisessä.

Mitkä ovat olleet Siviksen suosituimpia videoita YouTube-kanavalla, viestintäasiantuntija Mari Toivonen?

– Kanavan ehdottomasti suosituin video on ollut maaliskuinen Yhdistysten vuosikokoukset poikkeustilan aikana -webinaaritallenne, jota on katsottu yli 2000 kertaa. Aihe on jälleen ajankohtainen, ja koulutuksen videotallenne kannattaakin pitää mielessä, kun oman yhdistyksen vuosikokous on edessä.  

Yhdistysten etäkokouksiin saa tukea ja näkökulmia myös muista kevään tallenteista, kuten Yhdistyksen kokoukset poikkeustilanteessa ja Yhdistysten vuosikokoukset etänä – Case Suomen Ladun kevätkokous

Myös etäkokousten ja -koulutusten tekniseen toteuttamiseen löytyy apua useammaltakin Webinaarit- ja Verkkovinkit-soittolistojen tallenteelta. Eli ehdottomasti kannattaa kurkata koko soittolista läpi!  

Mitä muuta hyödyllistä Siviksen YouTube-kanavalta löytyy?

– Jos joku kaivattu koulutusaihe ei löydy juuri tämän syksyn koulutuslistalta, kannattaa käydä kurkkaamassa YouTubesta löytyvät koulutukset. 

Soittolistojen avulla eri aiheisiin liittyvät videot löytyvät helposti. Esimerkiksi webinaaritallenteet, järjestöjen omat digi-ideat ja mainiot verkon käyttöön liittyvät vinkkivideot löytyvät omilta soittolistoiltaan. Myös aikuisten perustaitoja tukevalla Kaikkien-mallilla on oma soittolistansa, samoin kuin osaamismerkeillä. Verkkovinkit-soittolistalla esitellään käytännön esimerkkejä järjestöjen toteuttamista etä- ja verkkokoulutuksista.

SIVIKSEN YOUTUBE-KANAVA