SivisNYT

Julkaisija Opintokeskus Sivis. Päätoimittaja Marita Salo. ISSN 1798-1379

09.06.2020

Siviksen äänellä: Digi on mahdollisuus tuplapottiin

Uskon, että digivälineiden hyödyntäminen kasvokkaisten tapaamisten välillä ylläpitää yhteyksiä. Siviksen nopea ja määrätietoinen toiminta niin verkkokoulutuksen kuin sen välineidenkin tarjoamisessa on osaltaan antanut yhdistyksille rohkaisua ja luonut mahdollisuuden toimia.

09.06.2020 Asiantuntija avaa

Asiantuntija avaa: Vastaa Siviksen kestävän elämän kyselyyn

Miten järjestöjen koulutustoiminta edistää kestävää elämää? Vastaa Siviksen kyselyyn 18.6.2020 mennessä ja auta meitä kehittämistyössä. Vastaajien kesken arvotaan kolme kirjalahjakorttia.

Opi uutta ensi syksynä!

Sivis tarjoaa syksyllä runsaasti hyödyllisiä koulutuksia järjestötoiminnan ja oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Esimerkiksi johtamiseen, kouluttamiseen, kansalaisen perustaitoihin ja osaamiseen tunnistamiseen.

09.06.2020 Elämää järjestöissä

Kentauri lähti liikkeelle

Nuorisoalan osaamiskeskus Kentauri on syntynyt ja ottaa nyt ensiaskeleitaan. Loppukeväästä käynnistynyt osaamiskeskus tukee matkaa kohti merkityksellistä elämää.

09.06.2020 Koulutukset

Erätauko tarjoaa jokaiselle jotakin – tule oppimaan dialogisuudesta!

Siviksen Erätauko-ohjaajakoulutuksissa on kouluttautunut viime vuodesta alkaen lähes 130 henkilöä. Sitran kehittämä Erätauko-dialogimenetelmä on syntynyt tarpeesta käydä tasa-arvoista keskustelua eri lähtökohdista tulevien ihmisten kanssa.

09.06.2020 Koulutukset

Ketterä koulutusmalli aikuisten arjen parantamiseen

Tutustu Kaikkien-malliin Siviksen koulutuksessa tai mallin omilla nettisivuilla!

09.06.2020 KoulutuksetSivisverkko

Tervetuloa Sivisverkon pääkäyttäjäpäivään verkossa!

Sivisverkon pääkäyttäjäpäivä järjestetään verkkotapaamisena tiistaina 15.9.2020 klo 12.30‒16. Ilmoittaudu mukaan 1.9. mennessä!

Sivis verkottaa syksyllä järjestötoimijoita

Syksyn verkostotilaisuuksissa tavataan muita pienjärjestötoimijoita, toiminnanjohtajia ja viestijöitä. Luvassa on alustuksia ja ajatusten vaihtoa kollegoiden kanssa. Tule tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan!

09.06.2020

Oikeusministeriö kysyy järjestöjen poikkeusajan kokouksista

Oikeusministeriötä kiinnostaa, miten suomalaiset yhdistykset ja järjestöt toteuttivat kokouksia poikkeuskeväänä 2020. Ministeriö on avannut kaikille yhdistyksille ja järjestöille avoimen kyselyn kokousjärjestelyistä.