SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

SivisNYT

Julkaisija Opintokeskus Sivis. Päätoimittaja Marita Salo.

09.06.2020 Hankekuulumisia

Kentauri lähti liikkeelle!

Nuorisoalan osaamiskeskus Kentauri on syntynyt ja ottaa nyt ensiaskeleitaan. Loppukeväästä käynnistynyt osaamiskeskus tutkii nuorten osallistumista järjestötoimintaan, kehittää nuorisoalan osaamista ja tukee nuorten matkaa kohti merkityksellistä elämää.

09.06.2020 Siviksen äänellä

Siviksen äänellä: Digi on mahdollisuus tuplapottiin

Uskon, että digivälineiden hyödyntäminen kasvokkaisten tapaamisten välillä ylläpitää yhteyksiä. Siviksen nopea ja määrätietoinen toiminta niin verkkokoulutuksen kuin sen välineidenkin tarjoamisessa on osaltaan antanut yhdistyksille rohkaisua ja luonut mahdollisuuden toimia. 

09.06.2020 Asiantuntija avaa

Asiantuntija avaa: Vastaa Siviksen kestävän elämän kyselyyn

Miten järjestöjen koulutustoiminta edistää kestävää elämää? Vastaa Siviksen kyselyyn 18.6.2020 mennessä ja auta meitä kehittämistyössä. Vastaajien kesken arvotaan kolme kirjalahjakorttia.

09.06.2020 Koulutukset

Ilmoittaudu syksyn koulutuksiin - Opi uutta ja innostu!

Kehitä johtamis- ja koulutustaitojasi, perehdy kansalaisen perustaitoihin ja osaamisen tunnistamiseen tai syvennä verkkokoulutusosaamistasi... Tutustu Siviksen syksyn koulutustarjontaan ja varaa paikkasi vaikka heti!

09.06.2020 Koulutukset

Erätauko tarjoaa jokaiselle jotakin – tule oppimaan dialogisuudesta!

Siviksen Erätauko-ohjaajakoulutuksissa on kouluttautunut viime vuodesta alkaen lähes 130 henkilöä. Sitran kehittämä Erätauko-dialogimenetelmä on syntynyt tarpeesta käydä tasa-arvoista keskustelua eri lähtökohdista tulevien ihmisten kanssa.

09.06.2020 Koulutukset

Ketterä koulutusmalli aikuisten arjen parantamiseen

Tutustu Kaikkien-malliin Siviksen koulutuksessa tai mallin omilla nettisivuilla!

09.06.2020 KoulutuksetSivisverkko

Tervetuloa Sivisverkon pääkäyttäjäpäivään verkossa!

Sivisverkon pääkäyttäjäpäivä järjestetään verkkotapaamisena tiistaina 15.9.2020 klo 12.30‒16. Ilmoittaudu mukaan 1.9. mennessä!

09.06.2020 Koulutukset

Sivis verkottaa syksyllä järjestötoimijoita

Syksyn verkostotilaisuuksissa tavataan muita pienjärjestötoimijoita, toiminnanjohtajia ja viestijöitä. Luvassa on alustuksia ja ajatusten vaihtoa kollegoiden kanssa. Tule tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan! 

09.06.2020

Oikeusministeriö kysyy järjestöjen poikkeusajan kokouksista

Oikeusministeriötä kiinnostaa, miten suomalaiset yhdistykset ja järjestöt toteuttivat kokouksia poikkeuskeväänä 2020. Ministeriö on avannut kaikille yhdistyksille ja järjestöille avoimen kyselyn kokousjärjestelyistä.