SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Uusi jäsen: Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö ry

ti 12. toukokuuta 2020 06.55.00

Opintokeskus Sivis on saanut uusia jäsenjärjestöjä. Yksi niistä on Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö ry. Tervetuloa! добро пожаловать!

Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö ry

Valtakunnallinen kattojärjestö edustaa venäjänkielisiä maahanmuuttajia ja valvoo heidän etujaan. Tavoitteena on edistää venäjänkielisten kotouttamista suomalaiseen yhteiskuntaan, osallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia.

Järjestö on myös venäjänkielisten järjestöjen kattojärjestö. Eri puolella Suomea toimii kaikkiaan 27 paikallisosastoa ja jäsenjärjestöä. 

1. Miten löysitte Opintokeskus Siviksen?

– Tunnemme Siviksen laadukkaiden koulutusten ja seminaarien järjestäjänä. Niissä meidän hallituksen jäsenet ja työntekijät käyvät vahvistamassa omaa osaamistaan.

2. Miksi järjestönne liittyi Opintokeskus Siviksen jäseneksi?

– Keskusjärjestömme kouluttaa jatkuvasti venäjänkielisiä järjestöjä, ja paikallisosastot järjestävät aikuiskoulutuksia ympäri Suomea. Haluamme jatkossa toteuttaa enemmän koulutuksia järjestöille ja kehittää koulutusten laatua. Sivis on lisäksi hyvä paikka verkostoitua muiden järjestöjen kanssa. 

3. Mitä järjestönne toivoo Opintokeskus Siviksen jäsenyydeltä?

Odotamme tiivistä yhteistyötä, yhteisten hankkeiden toteuttamista, mielenkiintoisia seminaareja ja koulutuksia sekä verkoston laajentamista. 

Lisätiedot: www.svkeskus.fi