SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Uusi jäsen: Inkerikeskus ry

ti 7. huhtikuuta 2020 06.35.00

Tervetuloa Siviksen jäseneksi, Inkerikeskus ry! Opintokeskus Sivis on saanut uusia jäsenjärjestöjä. Esittelemme uusia kumppaneita SivisNYT-verkkolehdissä.

Inkerikeskus ry

Inkerikeskus ry on vuonna 1995 perustettu neuvonta- ja toimintakeskus. Koko toiminta tukee laissa edellytettyä kotouttamisprosessia koulutuksen, neuvonnan, työhön ohjauksen, oman kulttuurin ja harrastustoiminnan avulla. Inkerikeskus toimii siltana maahanmuuttajien ja viranomaisten välillä, auttaa maahanmuuttajia omaksumaan käytännön suomen kieltä ja ohjaa työnhakuun liittyvissä kysymyksissä.

1. Miten löysitte Opintokeskus Siviksen?

– Kesällä 2019 Sivikseltä tuli tiedote, jossa kerrottiin mahdollisuudesta osallistua Digipolku töihin -kurssiin. Kolme henkilöä Inkerikeskuksesta kiinnostui kurssista ja päätti osallistua siihen. Tästä alkoi yhteistyö Inkerikeskuksen ja Siviksen välillä.

2. Miksi järjestönne liittyi Opintokeskus Siviksen jäseneksi?

– Siviksen tavoite olla aktiivisen kansalaistoiminnan edistäjä on samassa linjassa Inkerikeskuksen toiminnan kanssa. Inkerikeskuksen asiakkaille tarjotaan mahdollisuus laadukkaaseen tukeen, opiskeluun ja yksilöllisiin palveluihin.

3. Mitä järjestönne toivoo Opintokeskus Siviksen jäsenyydeltä?

– Toivomme ajankohtaista koulutusta ja neuvontaa järjestön henkilökunnalle sekä mahdollisuutta verkostoitua muiden järjestöjen kanssa. Oman järjestön sivistystyö on meille tärkeä, ja sitä haluamme jakaa meidän jäsenillemme.

4. Mitä konkreettisia ideoita tai toiveita haluatte toteuttaa yhdessä Siviksen kanssa?

– Haluamme toteuttaa yhdessä Siviksen kanssa koulutuksia, jotka liittyvät digiosaamiseen ja suomen ja englannin kielten osaamiseen. Lisäksi haluamme toteuttaa omaishoitajien hyvinvointiin liittyvää koulutusta. Koulutukset suunnitellaan yhteistyössä Siviksen kanssa, jonka kautta saamme ohjausta ja neuvoja koulutuksen toteuttamiseen sekä materiaalista tukea. Toivomme Sivikselle menestystä tulevaisuudessa ja tiiviistä yhteistyötä kanssamme!

Lisätiedot
www.inkerikeskus.fi