SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Kouluttaudu verkossa Siviksen kanssa

ti 24. maaliskuuta 2020 13.20.00

 

Sivis järjestää kevään aikana useita verkkokoulutuksia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Sivisverkossa! 

1.6.2020 Erätauko etänä

Kevään poikkeustilanteessa virtuaalisista toimintaympäristöistä on tullut aiempaa tärkeämpi kohtaamispaikkoja. Myös keskustelulle ja vuorovaikutukselle on tarvetta. Erätauko-dialogimenetelmää voit hyödyntää myös etäyhteyksillä. Osallistu webinaariin ja tule kuulemaan, millaisia asioita etädiagogin ohjaamisessa tulee ottaa huomioon.

Webinaarissa saat ideoita Erätauko-menetelmän hyödyntämisestä verkkoympäristössä. Kouluttajina toimivat Siviksen asiantuntijat Marion Fields ja Heidi Ristolainen.

Ilmoittaudu viimeistään to 28.5.20 Sivisverkossa.

10.6.2020 Järjestöjen koulutuksen digitalisaatio ja Siviksen Itslearning

Järjestöjen koulutusten digitalisaatio ja Siviksen itslearning tutuiksi! Aamupäivän kestävässä verkkoseminaarissa tutustutaan järjestöjen koulutuksen digitalisoitumiseen, Siviksen Itslearning-oppimisalustan mahdollisuuksiin ja Siviksen tarjoamiin verkkokoulutuspalveluihin. 

Verkkoseminaarissa on puhumassa kasvatustieteen professori, aivotutkija Minna Huotilainen, joka kertoo aivotutkimuksen soveltamisesta oppimisen kysymyksiin ja siitä, miten aivotutkimusta voi hyödyntää verkko-oppimisympäristöjen suunnittelussa.

Verkkoseminaari on tarkoitettu Siviksen jäsenjärjestöjen koulutus- ja järjestöpäälliköille sekä koulutusvastaaville.

Ilmoittaudu viimeistään su 7.6.20 Sivisverkossa.