Saammeko esitellä: uusi hallitus

ti 25. helmikuuta 2020 10.47.00

Opintotoiminnan Keskusliiton uusi hallitus aloitti toimikautensa 27.1.2020. Vuoden 2020 hallitus toimii Opintokeskus Siviksen johtokuntana, ja sen tehtävänä on valvoa Siviksen vision ja strategian toteutumista.

Syyskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Milla Kalliomaa. Varapuheenjohtajana toimii Ulla Rantanen

Hallituksen kokoonpano vuonna 2020 (varajäsenet suluissa):

• Puheenjohtaja: Milla Kalliomaa, pääsihteeri, Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Jäsenet:

• Toiminnanjohtaja Kirsi Heikinheimo, Suomen Uusperheiden Liitto (projektikoordinaattori Laura Kalervo, Suomen Partiolaiset)
  • Toiminnanjohtaja Markku Hyttinen, Hengitysliitto (koulutuspäällikkö Kirsi Sirola, Mielenterveyden keskusliitto)
  • Toiminnanjohtaja Susanna Katajavuori, Sulasol ry (koordinaattori Jaakko Vilja, Kriittinen korkeakoulu)
  • Järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahti, Suomen Vanhempainliitto (toiminnanjohtaja Minna Hyytiäinen, Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito)
  • Järjestöpäällikkö Markku Möttönen, Näkövammaisten liitto (aluetoiminnan päällikkö Anne Wicht-Kvarnström, Kuuloliitto)
  • Järjestötoimen johtaja Ulla Rantanen, Suomen Reumaliitto (koulutussuunnittelija Rita Hiltunen, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö)
  • Järjestöpäällikkö Sami Säynevirta, Luonto-Liitto (järjestöpäällikkö Suvi Salo, Reserviläisliitto)
  • Järjestöpäällikkö Sami Toivanen, Suomen Omakotiliitto (kehittämispäällikkö Minna Teiska, Muistiliitto)