SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Asiantuntija avaa: SivisNYT uudistuu ja terävöityy vuonna 2020

ke 5. helmikuuta 2020 07.20.00

SivisNYT-verkkolehti uudistuu osittain vuonna 2020. Yksi näkyvimmistä muutoksista on SivisNYT-uutiskirje. Se lähetetään jatkossa kaksi kertaa SivisNYTin ilmestymiskuukausina. 

Siviksen innovointi- ja viestintäpäällikkö Anne Ilvonen, miksi SivisNYT-uutiskirje lähetetään aikaisempaa useammin? 

– Olemme saaneet järjestöistä palautetta, että kiireessä arjessa SivisNYT voi jäädä kevyelle lukemiselle, ja koska yhdessä lehdessä on aina hyvin runsaasti luettavaa. Tarkoituksemme on jatkossa lähettää samasta lehdestä kaksi eri versiota, joissa esille nostetaan vähän eri uutisia eri kärjillä, jotta ajankohtaiset uutiset eivät menisi niin helposti ohi.  

Mikä kaikki SivisNYT-verkkolehdessä muuttuu? 

– Luovumme Pääkirjoitus-palstasta ja tilalle tulee Siviksen äänellä -palsta, jossa nostetaan esille ajankohtainen – esimerkiksi koulutuspolitiikkaan liittyvä – asia Siviksen näkökulmasta. Palstalle kirjoittavat Siviksen johtoryhmän jäsenet sekä hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Myös tämä Asiantuntija avaa -palsta muuttuu muodoltaan standardoiduksi aiempien blogi-tyyppisten kirjoitusten sijaan. Tavoitteemme on myös lisätä juttuja, joissa kerrotaan jäsenjärjestöjen koulutuksista ja niiden osallistujista. 

Mitä uudistuksilla tavoitellaan? Mitä hyötyä niistä on Siviksen jäsenjärjestöille? 

– Tavoitteena on viestiä entistä paremmin palveluistamme ja yhteistyömahdollisuuksista jäsenjärjestöillemme sekä nostaa esille järjestöjen omaa koulutustoimintaa. 

Miten jäsenjärjestöt pääsevät mukaan? 

– Kerromme mielellämme esimerkkejä järjestöjen koulutuksista ja hyvistä käytännöistä. Vinkkejä niistä voi lähettää esimerkiksi minulle sähköpostilla osoitteeseen anne.ilvonen@ok-sivis.fi 

Lisätiedot 

https://www.ok-sivis.fi/sivisnyt.html