Siviksen kevään koulutuksissa on vielä vapaita paikkoja

ti 5. helmikuuta 2019 09.53.00

Siviksen kevään koulutukset kuvauksineen ovat Sivisverkossa ja ilmoittautumiset auki!

Koulutustarjonta tarttuu tuttuun tapaan teemoihin, jotka nousevat järjestösektorin omista, ajankohtaisista kehittämistarpeista. Koulutuksemme on jaettu kolmeen pääteemaan: järjestöosaamiseen, koulutusosaamiseen ja digiosaamiseen.

Järjestöosaamista, englantia ja esiintymistaitoa

Järjestöosaamiskokonaisuus valmentaa sinut pyörittämään yhdistystä lain ja säädösten mukaisesti sekä organisoimaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa ja viestintää.

Keväällä järjestösaamisen koulutuksista tarjolla on suosittu Järjestöelämän englantia, jossa paneudutaan järjestöelämän englantiin keskustelun, sanastotehtävien, kuuntelemisen, kirjoittamisen ja verkkokokoustamisen kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.3.2019.

Helsingissä järjestettävä Taitavaksi esiintyjäksi puolestaan antaa sinulle vinkkejä selkeän ja kiinnostavan esityksen rakentamiseen ja siihen, miten otat yleisön haltuun ja hyödynnät kehonkieltä ja tilaa niin, että ne tukevat viestiäsi. Ilmoittaudu viimeistään 1.5.2019.

Koulutusosaamista ja osaamisen tunnistamista

Koulutusosaamisen kokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia kouluttajana ja koulutustoiminnan kehittäjänä.

Arvoa arvioinnista antaa sinulle valmiudet osallistujien oppimisen ja osaamisen arviointiin. Ilmoittautuminen tähän koulutukseen päättyy 12.3.2019.

Verkkokurssi Tunnista ja tunnusta osaaminen perehdyttää osaamisperusteisuuteen sekä osaamisen tunnistamiseen, osoittamiseen ja tunnustamiseen järjestökentällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.3.2019.

Myös kätevästi verkon välityksellä käytävässä Täynnä osaamista -koulutuksessa puolestaan opitaan tunnistamaan järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan kautta syntyvää osaamista ja vertaamaan sitä oppilaitoksen tutkinnon perusteisiin ja osaamistavoitteisiin. Verkkokurssilla voi opiskella omassa tahdissa ja aloittaa vaikka heti osoitteessa https://www.taynnaosaamista.fi/

Digiosaamista, mobiili- ja live-videoita

Digiosaamisen kokonaisuus ohjaa sinut tutustumaan ja valitsemaan oman järjestösi tarpeisiin sopivat palvelut sekä käyttämään ja kehittämään niitä. Lisäksi hahmotat verkon mahdollisuudet koulutuksessa.

Haluatko oppia, miten tapahtumia kuvataan ja lähetetään livelähetyksiä verkon yli katsojille? Sinua varten järjestämme Helsingissä ja Oulussa Mobiili- ja livevideot -koulutuksen toukokuussa. Ilmoittaudu viimeistään 5.5.2019.

Futvol-hankkeen puitteissa touko-kesäkuun vaihteessa kaikilla Siviksen aluetoimistoilla järjestetään suomenkielinen aamupäivätilaisuus teemalla Vapaaehtoiset, osaaminen ja tulevaisuus. 18.6. järjestetään iltapäivätilaisuus Future Skills for Volunteering, joka on koko hankkeen kansainvälinen loppuseminaari. Lisätietoja antaa Marion Fields, marion.fields@ok-sivis.fi

Koulutuskalenterista löytyy kaikki

Tutustu tarkemmin kurssitarjontaan koulutuskalenterissamme. Yksittäisen opintojakson kuvaketta klikkaamalla saat näkyviin tarkemman kurssiesittelyn sekä ilmoittautumislinkin. Myös Siviksen asiantuntijat antavat mielellään lisätietoa koulutuksista. Ja mikä parasta, tarjoamme ne jäsenjärjestöillemme veloituksetta!

Tervetuloa mukaan oppimaan ja verkostoitumaan!