Yhdistyksen verkkotyökalut - muutamalle paikka jäljellä!

ma 24. syyskuuta 2018 15.01.00

Yhdistyksen verkkotyökalut -koulutuksessa perehdytään siihen, miten yhdistyksessä voidaan järjestää etäosallistumista mahdollistavia kokouksia sekä käydään läpi ne asiat, jotka tulee huomioida lainsäädännön ja käytännön asioiden suhteen. Koulutuksessa esitellään lisäksi erilaisia päätöksentekoon ja kokouksiin etäosallistumiseen soveltuvia digitaalisia välineitä, ja osallistujat pääsevät myös itse kokeilemaan etäyhteyden ottamista. Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat käyttää niin etäosallistumisen kuin yhdessä kirjoittamisen mahdollistavia digitaalisia välineitä. Lisäksi koulutus antaa osallistujille taidot suunnitella ja ehdottaa tarvittavia muutoksia yhdistyksen sääntöihin etäosallistumisen mahdollistamiseksi.

Koulutuksessa on vielä muutama paikka vapaana, käy varaamassa omasi täältä.