SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Tapaa sivisläisiä M/S SOSTElla

ma 24. syyskuuta 2018 15.03.00

M/S SOSTE on Sosten järjestämä koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Sivisläisiä voit tavata risteilyn aikana useissa eri paikoissa:

Siviksen esittelypisteellä

Tutustu toimintaamme ja keskustele kanssamme vaikkapa koulutuksiimme tai Sivisverkkoon liittyvistä asioista risteilyn ajan Ravintolakäytävällä kannella 8. sijaitsevassa esittelypisteessämme.

Ravintolakäytävältä löytyy myös asiantuntijamme Lotta Pakasen risteilyn ohjelmatauoilla vetämä Digitaaliset osaamismerkit -tietoisku. Pääset kuulemaan, mitä digitaaliset osaamismerkit ovat ja miten niiden avulla voi tunnistaa ja tunnustaa järjestötoiminnassa ja vapaaehtoistyössä syntyvää osaamista.

Työpajoissa

Ohjelman Kehittäminen ja vaikuttavuus -kattauksesta löydät asiantuntijoidemme Marion Fieldsin ja Riitta Tervasmäen vetämän työpajan Tulevaisuuden koulutus ja oppiminen järjestöissä. Täällä kuulet Siviksen vuonna 2018 selvittämät järjestökoulutuksen ja -oppimisen trendit. Lisäksi työpajassa on asiaa uusista tavoista oppia, ja pääset ideoimaan osaamista, joka vie järjestöt kohti toivottua tulevaisuutta. Työpaja järjestetään keskiviikkona klo 10-11 kannella 12. Majakka-tilassa.

Johtaminen ja hallinto -kattauksesta löytyy puolestaan asiantuntijoidemme Heidi Ristolaisen ja Virpi Markkasen vetämä Navigaattori muutoksen haltuunottoon -työpaja. Työpajassa esitellään, miten Siviksen SoteNavi-hankkeessa on tartuttu sotemuutokseen ja autettu järjestöjä ja yrityksiä edistämään työhyvinvointia ja muutosvalmiuksia. Työpajassa tarjoillaan pieniä makupaloja palvelumuotoilun ja tulevaisuuden ennakoinnin menetelmistä. Työpaja järjestetään keskiviikkona klo 11.30-12.30 kannella 8. Windjammer-tilassa.

Malja osaamiselle!

Tervetuloa nostamaan malja Siviksen 75-toimintavuoden ja yhteisten ponnistustemme kunniaksi järjestöosaamisen saralla! Samalla pääset tutustumaan uuteen toiminnanjohtajaamme Marita Saloon. Siviksen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille suunnattu tilaisuus järjestetään M/S SOSTElla ti 9.10. klo 20.30 Laituri-tilassa.

Voit vahvistaa osallistumisesi tilaisuuteen täyttämällä tietosi Webropol-lomakkeelle. Lomakkeeseen pääset tästä linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.10., minkä jälkeen lomake sulkeutuu.  

Tavataan M/S SOSTElla!