Sivis75-video: Tee itse hyvä arki!

ma 24. syyskuuta 2018 15.06.00

Elämä on parasta itse tehtynä, vakuuttaa Martat. Kotitalousneuvontajärjestö kannustaakin tekemään asioita itse, ja itselle parhaalla tavalla.

Koulutus ja neuvonta tähtäävät muun muassa kestävän arjen edistämiseen. Oppia saa esimerkiksi ruoanlaittoon, puutarhanhoitoon sekä kotitalous- ja käsitöihin.

– Kaikista tärkeintä on yhdessä oleminen, yhdessä oppiminen ja yhdessä tekeminen, sanoo Marketta Rahikainen Uudenmaan Martoista.

Martat

Valtakunnallinen kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö
Marttoihin kuuluu 1200 yhdistystä, jäseniä noin 46000
Perustettu vuonna 1899
Opintokeskus Siviksen perustajajäsen
Kärkiajatus: Martat edistää kotien ja perheiden sekä kotitalouden arvostusta. Martat vahvistaa osaamista, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Toiminta on myös kansainvälistä: globaalia tietoisuutta ja oikeudenmukaisuutta edistetään parantamalla naisten ja tyttöjen asemaa. Järjestö on puoluepoliittisesti sitoutumaton.
Lisätiedot: www.martat.fi

Teksti, kuvat ja videot: Tia Yliskylä