SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Syksyn koulutukset vievät verkkoon ja verkostoitumaan

to 30. elokuuta 2018 10.57.00

Onko sinulla tarvetta järjestö-, koulutus- vai digiosaamiselle? Kaipaatko Sivisverkko-koulutusta? 

Siviksen koulutustarjonta tarttuu teemoihin, jotka nousevat järjestösektorin omista, ajankohtaisista kehittämistarpeista. Ehdit vielä ilmoittautua useisiin syksyn koulutuksiin Sivisverkossa, jos tartut heti tuumasta toimeen! 

Järjestöosaamiskokonaisuus valmentaa sinut pyörittämään yhdistystä lain ja säädösten mukaisesti sekä organisoimaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa ja viestintää. Syksyn järjestösaamisen koulutuksista tilaa on vielä verkkokurssille Mappi A vai Ö? – Yhdistyksen arkistoinnin perusteet, joka alkaa 21.9.

Koulutusosaamisen kokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia kouluttajana ja koulutustoiminnan kehittäjänä. Kouluttajana verkossa  -koulutus järjestetään 1. - 20.11. ja se keskittyy koulutuksen toteutukseen. Aivan uudella Täynnä osaamista -verkkokurssilla puolestaan opitaan tunnistamaan järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan kautta syntyvää osaamista ja vertaamaan sitä oppilaitoksen tutkinnon perusteisiin ja osaamistavoitteisiin. Verkkokurssin suorittaneille myönnetään digitaalinen osaamismerkki. Merkki on nimeltään Informaali ja non-formaali osaaminen ja sen avulla voit näyttää osaamisesi epävirallisen ja arkioppimisen tunnistajana ja tunnustajana. Merkki on mukana myös Open merkeissä ja näin ollen osa opettajan työn kehittämistä. Voit suorittaa kurssin itsenäisesti omaan tahtiin tai ohjatusti yhteisessä aloituksessa 10.9. tai 12.11. alkaen. Liity heti Facebookin Täynnä osaamista -ryhmään, niin saat tiedon kurssin aukeamisesta ensimmäisenä. 

Digiosaamisen kokonaisuus ohjaa sinut tutustumaan ja valitsemaan oman järjestösi tarpeisiin sopivat palvelut sekä käyttämään ja kehittämään niitä. Lisäksi hahmotat verkon mahdollisuudet koulutuksessa. Paikkoja on tarjolla vielä Digitaaliset osaamismerkit -webinaarisarjaan 1. - 15.10., Livevideot -koulutukseen Oulussa 27.11. sekä Yhdistyksen verkkotyökalut -koulutukseen Helsingissä 20.11.

Pähkäiletkö, miten ihmeessä Sivisverkossa tehtiinkään selvitys tai mitä ne eri käyttäjäroolit olivatkaan? Ei hätää. Tule mukaan Sivisverkko -koulutuksen lähipäivään tai webinaariin. Seuraaviin koulutuksiin ehdit vielä ilmoittautumaan:

 

Tavataan syksyn koulutuksissa!