SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Järjestöviestijät kokoontuvat 8.5.2018 sisäisen viestinnän äärelle

ti 24. huhtikuuta 2018 12.51.00

Puolivuosittainen Järjestöviestijöiden aamiaistapaaminen järjestetään tiistaina 8.5. klo 8.30–11.30. Tapaamiseen voi osallistua joko Helsingissä Kukontorilla Business Meeting Parkissa tai aluetoimistollamme Turussa, Tampereella tai Joensuussa.

Tämän keväisen verkostotapaamisen teemana on sisäinen viestintä ja sosiaalinen intranet. Onko intranet aiheena ajankohtainen organisaatiossasi? Siviksessä on toteutettu suuri intranet-uudistus, jonka tuloksiin olemme kovin tyytyväisiä. Prosessi oli laaja ja opettavainen ja haluamme jakaa kokemuksemme kanssasi!

Miten intranet loi sosiaalisuutta Siviksen sisäiseen viestintään? Aiheeseen lämmittelee Siviksen viestintä- ja innovointipäällikkö Anne Ilvonen, joka kertoo taustoja sisäisen viestinnän uudistamisesta ja johdon roolista intranet-projektissa. Koordinaattori Marinella Ruutu antaa esimerkkejä Siviksen sisäisen viestinnän kehittämisestä. Mediasuunnittelija Anu Törrö avaa intranetin suunnittelua ja toteutusta aina käyttäjien haastatteluista ja alustan valinnasta käyttöönoton jälkeen jatkuvaan kehitystyöhön asti.

Haluamme myös ehdottomasti kuulla sinun kokemuksiasi intranet-uudistuksista sekä pohdintoja ja kysymyksiä sisäisen viestinnän kehittämisestä. Virittäydy aiheeseen jo ennen tapaamista ja ilmianna meille loistava esimerkki sisäisen viestinnän onnistumisesta tai upeasta intranetistä tunnisteella #sivisviestii.

Ilmoittaudu 30.4. mennessä ja kurkkaa tarkempi ohjelma täältä!