Kuunnelkaa, täällä puhuu nuoriso!

ti 27. maaliskuuta 2018 13.53.00

Pitkä historia on arvokas perintö. Se lisää jossain määrin painoarvoa, kun kyseessä ei ole mikään viime hetken villitys, sanoo Ortodoksisten nuorten liiton järjestösihteeri Annakaisa Leussu. Nuorisojärjestö viettää tänä vuonna 75-vuotisjuhlavuottaan. Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry on myös yksi Opintokeskus Siviksen perustajista. Vierailimme ONL:n kotikirkossa ja nuorten illassa.

Teksti ja video: Tia Yliskylä

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry

• Ortodoksisen nuorisotyön keskusjärjestö
  • Jäseniä 3850, yhteisöjäseniä 16
  • Perustettu vuonna 1943
  • Opintokeskus Siviksen perustajajäsen
  • Kärkiajatus: Liiton tavoitteena on nuorten ortodoksisen identiteetin tukeminen ja kasvattaminen aktiiviseen yhteiskunnan jäsenyyteen. Tuemme seurakuntien nuorisotyötä järjestämällä tapahtumia, koulutuksia ja tuottamalla julkaisuja. Lisäksi tarjoamme nuorille mahdollisuuksia osallistua kansainvälisiin tapahtumiin.
  • Lisätietoja www.onl.fi