SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Huhtikuun tapahtumakattaus

ti 27. maaliskuuta 2018 13.47.00

Aikuisten perustaitojen osaamismerkit -webinaari 6.4.

Mitä osaamismerkit oikein ovat? Mitä hyötyä niistä? Miten osaamismerkeillä voidaan tukea aikuisten perustaitojen karttumista? Näitä kysymyksiä käsitellään TAIKOJA-hankkeen webinaarissa huhtikuussa.

Webinaari on tarkoitettu kaikille perustaitojen oppimisesta ja kouluttamisesta kiinnostuneille ja se on täysin ilmainen. Perustaidoilla tarkoitetaan luku-, kirjoitus-, numero- ja tietoteknisiä taitoja, joita aikuinen tarvitsee työssä, opinnoissa ja arjessaan. Mukana webinaarin paneelikeskustelussa on muun muassa Opintokeskus Siviksen asiantuntija Lotta Pakanen, jonka erityisosaamista osaamismerkit ovat.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Istahda siis koneen ääreen perjantaina 6.4.2018 klo 9–11 ja tule kuuntelemaan keskustelua aikuisten perustaitojen osaamismerkeistä. Jos et kuitenkaan pääse paikan päälle perjantaina, webinaarin nauhoitteen löydät jälkikäteen hankkeen verkkosivuilta.

Verkostot voimavarana -tilaisuus 20.4.

JärjestöSotehanke 113 järjestää yhteistyössä Siviksen kanssa Verkostot voimavarana -tilaisuuden Turussa 20.4.2018 klo 8.45–13. Tilaisuudessa kerrotaan hankkeen kuulumisia ja keskustellaan verkostojen merkityksestä ja toimivuudesta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan järjestöille sekä muille terveyttä ja hyvinvointia edistäville järjestöille.

Tilaisuudessa on mukana Siviksen asiantuntijat Heidi Ristolainen ja Annika Tahvanainen-Jaatinen sekä JärjestöSotehankkeen Minna Rosendahl ja Marjut Aalto. Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä ja tilaisuuden Facebook-tapahtuman täältä. Tapahtuma järjestetään Lounatuulet Yhteisötalo ry:n Pihjala-salissa osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33, Turku.

Tulossa, malta vielä hetki!

Opintokeskus Sivis tarjoaa huhtikuussa jäsenjärjestöilleen ainutlaatuisen Tietosuoja-webinaarin. Koulutus on tallenne viime syksynä kuvatusta, Siviksen toteuttamasta tietosuojakoulutuksesta, jonka veti teknologia- ja immateriaalioikeuteen sekä tietosuojaan erikoistunut asianajaja Laura Teirikko Castren&Snellmannilta.

Tallenne asetetaan salasanan taakse ja mukaan ilmoittautuvat voivat katsoa webinaarin verkossa milloin tahansa huhtikuun aikana. Ole siis kuulolla, kun Laura kertoo, mitä toukokuussa 2018 voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus tarkoittaa järjestöjen kannalta ja mitä muutoksia asetus tuo erityisesti järjestöorganisaatioiden asiakas- ja henkilötietorekisterien kokoamiseen.

Ilmoittautuminen webinaariin avautuu pääsiäisen jälkeen Sivisverkossa. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkemmat ohjeet tallenteen katsomisesta.

Tervetuloa linjoille!