SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Etsintäkuulutus: Kuka järjestötoimija ansaitsisi tunnustuksen työpanoksestaan?

ti 27. maaliskuuta 2018 13.46.00

Opintokeskus Sivis etsii nyt järjestötoiminnan kehittäjiä palkittaviksi ainutlaatuisilla juhlavuosimuistamisillamme. Opintokeskus jakaa 75-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi standaarin, kunniakirjan ja digitaalisen erikoisosaamismerkin 1) järjestökehittäjänä ja Sivisverkko-osaajana, 2) kouluttajana sekä 3) hallinnollisena vastuunkantajana ansioituneelle vapaaehtoiselle tai palkatulle järjestöosaajalle.
 
Sivis on määritellyt jokaiselle kolmelle osaajaryhmälle kriteerit, joiden avulla ehdotuksia on helpompi tehdä ja joihin perustuen kunkin kategorian voittaja valitaan. Kriteerit sekä ehdotuksia varten julkaistu verkkolomake löytyvät alla olevan linkin kautta. Kerro rohkeasti, kuka sinun mielestäsi ansaitsisi kiitoksen työstään. Muista perustella ehdotuksesi.

LINKKI VERKKOLOMAKKEESEEN

Ehdotuksia voivat jättää 22.3.–11.4.2018 välisenä aikana kaikki Siviksen jäsenjärjestöt sekä myös Opintokeskuksen oma henkilökunta.

Jokainen palkinnon saaja kukitetaan Siviksen lokakuisessa pääjuhlassa perjantaina 5.10. Työssään ansioituneet järjestökehittäjät esitellään myös Siviksen verkkolehdessä ja muissa viestintäkanavissa.
 
Kiitos ehdotuksestasi ja siitä, että pidät järjestötyön lippua korkealla myös juhlavuotemme kunniaksi!

 

 

 

 

 

 

 


Teksti: Marinella Ruutu