SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Maaliskuun seminaari- ja koulutustarjonta keskittyy digitalisaatioon ja osaamisen tunnistamiseen

ti 27. helmikuuta 2018 11.09.00

Maaliskuussa on tarjolla kattaus mielenkiintoisia seminaareja ja koulutuksia. Jos kalenterisi näyttää tyhjältä, nappaa tästä vinkit Siviksen ja hankkeiden tulevista tapahtumista.

  • Taikoja-hanke järjestää Hanketyöntekijän digikuukausi 2018 -webinaarisarjan, jossa tutustutaan hanketyöntekijän digityökaluihin. Aiheina on muun muassa webinaarin järjestäminen, projektinhallinta sekä ohjaus ja kommunikointi. Webinaarit toteutetaan 1.3., 7.3., 15.3. ja 21.3. Aamupäivisin klo 1011 starttaa webinaariluento, ja iltapäivisin klo 1415.30 on työpaja, jossa testataan käytännössä luennolla opittua asiaa. Webinaarit ja työpajat vetää Elise Nyyssönen Omniasta Blackboard Collaborate -ympäristössä. Webinaarit ovat tarkoitettu kaikille digitaalisesta hanketyöstä kiinnostuneille ja ne ovat ilmaisia. Webinaareihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja mukaan mahtuu vähintään sata ensimmäistä sisään kirjautunutta. Jälkikäteen webinaarien tallenteita pääsee katsomaan Taikoja-hankkeen verkkosivuilta.

 

  • Opintokeskus Sivis järjestää koulutusosaamispolkuun kuuluvan Tunnista ja tunnusta osaaminen -webinaarin 19.3. klo 914 ja 26.3. klo 914. Koulutus perehdyttää osaamisperusteisuuteen eli osaamisen tunnistamiseen, osoittamiseen ja tunnustamiseen järjestökentällä. Koulutuksen aikana luodaan myös omalle järjestölle laadukas ja läpinäkyvä osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen prosessi. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Kouluttajana toimii Siviksen asiantuntija Lotta Pakanen. Ilmoittautuminen on avoinna Sivisverkossa 5.3. asti.

 

  • SoteNavi-hankkeen valtakunnalliseen Digitalisaatio ja käytännön näkökulmat -seminaariin ehtii myös vielä mukaan. Seminaari järjestetään 21.3. Seinäjoella, ja puhujana on muun muassa eduskunnan puhemies Paula Risikko. Seminaari on maksuton, ja se on tarkoitettu kaikille SoteNavi-hankkeessa mukana oleville yrityksille ja järjestöille, hankkeen toteuttajille sekä muille kiinnostuneille. Jos et pääse paikan päälle, seminaariin voi ottaa etäyhteyden omalta kotikoneelta. Lisätietoja ja seminaarin ohjelman löydät SoteNavin-verkkosivuilta. Ilmoittautuminen päättyy 9.3. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teksti: Viia Haapalehto

Kuva: SoteNavi-hanke