SivisNyt logo

Tutustu uuteen sivustoon >

Etuja Siviksen jäsenjärjestöille

ti 27. helmikuuta 2018 11.00.00

Siviksen yhteistyökumppanit tarjoavat etuja myös Siviksen jäsenjärjestöjen käyttöön.

•    Hilton-hotellit tarjoavat jäsenjärjestöille kokouspaketteja alennettuun hintaan.
•    Paasitorni tarjoaa jäsenjärjestöille kokouspaketteja alennettuun hintaan.
•    Scandic-hotellit tarjoavat alennusta sekä kokouspaketeista että majoituksesta.
•    Viking Line tarjoaa sopimushintoja kokousristeilyille ja reittimatkoille silloin, kun jäsenjärjestö toteuttaa matkan aikana Siviksen tukemaa koulutusta.
•    Tallink Silja tarjoaa alennusta risteily- ja reittimatkojen henkilö- ja hyttipaikoista, matkustajaliikenteen ajoneuvoista ja laivojen kokoustilavuokrasta.

Lisäksi alennusta saa myös Tallink Hotels -ketjun hotellipaketeista sekä Tallinnan päiväristeilyistä.

Sopimusnumerot ja muut lisätiedot:

Marinella Ruutu, marinella.ruutu@ok-sivis.fi, p. 050 560 7166 ja 12.3.2018 lähtien 040 717 7022
Anni Piipponen, anni.piipponen@ok-sivis.fi, p. 040 717 7022