SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

TAIKOJA-koordinaatiohanke järjestää tapahtumia vielä marras-joulukuussa

ti 7. marraskuuta 2017 12.38.00

Vertaisoppimisen menetelmät hanketoiminnassa

27.11.2017 klo 1015, Cumulus City Koskikatu, Koskikatu 5, Tampere

Työskenteletkö hankeverkostossa ja haluat kehittää kumppanusten yhteistyötä? Haluaisitko oppia muiden hankkeiden työstä ja tuloksista? Tahdotko jakaa oman hankkeesi hyviä käytäntöjä muille?

Koulutuspäivässä perehdytään erilaisiin vertaisoppimisen ja -jakamisen menetelmiin, joita voi hyödyntää erityisesti hanketyössä. Päivän vetäjänä toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun yliopettaja Pekka Kaunismaa, joka tuntee erityisesti sähköisiä vertaisoppimisen menetelmiä. Kokeilemme niitä myös käytännössä (mainitse ilmoittautuessasi, voitko ottaa mukaan oman kannettavan tietokoneen tai tabletin sekä kuulokemikrofonin).

Lisäksi kokeilemme Opintokeskus Siviksen hankkeille kehittämää vertaisoppimisen menetelmää, joka pohjautuu Järjestövisiitti-työkaluun. Lähetämme ilmoittautuneille työkaluun liittyvät valmistautumisohjeet ennen koulutuspäivää.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 15.11. sähköisesti.

Koulutuspäivä on tarkoitettu erityisesti opetus- ja kulttuuriministeriön Taito-ohjelmasta rahoitusta saaville hankkeille. Jos tilaa riittää, mukaan otetaan mielellään myös muita hanketoimijoita.

*************************************************************************************************************

Perustaito-osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen

1.12.2017 klo 911, webinaari

Webinaarin teemana on perustaito-osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja alustajista on tulossa myöhemmin, mutta merkkaa ajankohta kalenteriin jo nyt!

Linkki webinaariin (työtila avautuu puoli tuntia ennen webinaarin alkua): https://bit.ly/taikojawebinaari

 

 


Teksti: Anni Pasuri ja Eeva Jeronen