MUISTUTUS! Webinaari digitaalisista perustaidoista ja niiden kehittämisestä

ke 13. syyskuuta 2017 10.21.00

Tervetuloa perjantaina 6.10.2017 klo 9–11 webinaariin, jonka aiheina ovat työelämässä ja opiskelussa vaadittavat digitaaliset perustaidot sekä niiden osaamisen kehittäminen. Webinaarin tarjoaa Digipolku töihin -hanke.

Webinaarin yhtenä asiantuntijana toimii digiosaamisen vauhdittaja Merja Sjöblom Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:stä. Hän kertoo ajankohtaisia tutkimustuloksia Tieken digitaalisia taitoja koskeneesta tutkimuksesta. Toisen asiantuntijapuheenvuoron pitää toimitusjohtaja Juha Jokelainen LSK Business Park Oy:stä. Hän kertoo maahanmuuttajien digitaalisten taitojen kehittämisestä erityisesti työelämän näkökulmasta.

Tilaisuudessa puhuvat myös Digipolku töihin -hankkeen kouluttaja Tanja Päällysaho sekä projektipäällikkö Minna Pesonen. Päällysaho esittelee hankkeen digitaalisia taitoja koskevaa osaamismäärittelyä, mikä on myös sen koulutussisältöjen keskeinen osa. Pesonen kertoo hankkeen tavoitteesta edistää ammatillisessa koulutuksessa sekä työelämässä vaadittavia digitaitoja erityisesti maahanmuuttajien, mutta myös muiden riittämättömät digitaidot omaavien henkilöiden keskuudessa. 

 

Maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille digitaalisten taitojen kehittämisestä ja ohjaamisesta kiinnostuneille. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan mukaan mahtuu sata ensimmäiseksi sisään kirjautunutta. Kokoustila avautuu puoli tuntia ennen webinaaria.


Teksti: Marinella Ruutu

Linkki webinaariin (avautuu webinaaripäivänä klo 8.30): https://sivis.adobeconnect.com/digipolku/ 

Lisätietoja:

  • hankkeen projektipäällikkö, asiantuntija Minna Pesonen,

          minna.pesonen@ok-sivis.fi, p. 040 530 2239