SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

SivisNYT

Julkaisija Opintokeskus Sivis. Päätoimittaja Marita Salo.

13.09.2017 Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Koulutuksen ja osaamisen johtamisella järjestön toimintaan lisää vaikuttavuutta

Muutamien viime vuosien aikana kansalaisjärjestöt ovat heränneet huomaamaan koulutuksen merkityksen toimintansa kehittämisessä ja strategisten tavoitteidensa saavuttamisessa myös viestinnällisessä mielessä.

13.09.2017 Asiantuntija avaa

Asiantuntija avaa: Kehittämispäivät tarjosivat kiitosta ja kehittämisideoita Sivisverkolle

Terveisiä keskusjärjestöjen pääkäyttäjille järjestetystä Sivisverkko-seminaarista! Pääkäyttäjät kokevat Sivisverkolla olevan paljon vaikuttavuutta järjestön koko koulutustoimintaan.

13.09.2017 Sivisverkko

Koulutukset, todistukset ja palautteet parin klikkauksen päässä

Sivisverkko ryhdistää koulutuksen lisäksi järjestön koko toimintaa. Järjestelmä ei ole pelkkä koulutuksen kokonaissuunnittelun apuväline, vaan parhaimmillaan järjestöjen strategisen suunnittelun ja kehittämisen työkalu.

13.09.2017 Koulutukset

Osaaminen esiin digitaalisilla osaamismerkeillä

Digitaalisten osaamismerkkien kautta voidaan tunnistaa järjestöissä kartutettua työelämän kannalta hyödyllistä osaamista ja kannustaa järjestön henkilöstöä kehittämään itseään.

13.09.2017 Hankekuulumisia

SoteNavi on kuin kompassi ja kartta keskellä sosiaali- ja terveydenhuollon rakennemuutosta

Muutosvalmiushanke SoteNavin kumppanit pohtivat ja ratkaisevat moniammatillisesti sote-uudistuksen esille nostamia kysymyksiä. Sivis tuo hankkeessa esille erityisesti järjestöjen ääntä sekä edistää työhyvinvointiin liittyvää kehittämistyötä.

13.09.2017 Saammeko esitellä

Saammeko esitellä: Uusi viestintäharjoittelija Anni Pasuri

Uusi viestintäharjoittelijamme, kirjallisuuden opiskelija Anni Pasuri aloitti elokuun puolessa välissä Siviksessä. Anni päätyi hakemaan harjoittelupaikkaa Siviksestä, koska järjestöviestintä kiinnosti.

13.09.2017 Koulutukset

Syksyn koulutuksista jokaiselle jotakin

Opintokeskus Siviksen syksyn 2017 monipuolinen koulutustarjonta on nyt ulottuvillasi. Tänä syksynä voit päivittää osaamistasi esimerkiksi kouluttajataidoissa, osaamisen tunnistamisessa ja tunnustamisessa tai hakea tuoretta tietoa erilaisista vaikuttamisen kanavista, tekniikoista ja viestinnästä.

13.09.2017 Koulutukset

MUISTUTUS! Webinaari digitaalisista perustaidoista ja niiden kehittämisestä

Työelämän ja opiskelukulttuurin kehittyessä myös osaamistarpeet muuttuvat. Digipolku töihin -hankkeen webinaari on tarkoitettu kaikille digitaalisten taitojen kehittämisestä ja ohjaamisesta kiinnostuneille.

13.09.2017 Kulttuuria, kulttuuria

Syyskuun Tuokio-klubilla rouheaa musiikkia ja ajankohtaista keskustelua

Tuokio-klubin kulttuuritarjonnasta saadaan tällä kertaa nauttia 30. kertaa järjestettävillä Rakkautta ja Anarkiaa -festivaaleilla perjantaina 22.9. klo 21.00.