SivisNyt logo

Tutustu uuteen sivustoon >

Tuokio-klubi tähdittää kolmekymppistä Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia

ma 21. elokuuta 2017 14.31.00

Opintokeskus Siviksen tuottama Tuokio-klubi saa pian kunnian vierailla kiistatta Suomen suurimmalla ja kauneimmalla elokuvafestivaalilla Rakkautta & Anarkiaa, joka järjestetään jo 30. kertaa Helsingissä.

Tähän juhlavuoteen ja festivaalien ennakkoluulottoman rohkeaan sisältöön istuu loistavasti myös syksyisen Tuokio-klubin puhetta ja musiikkia yhdistävä toteutus. Dubrovnik Lounge & Lobbyn lavan valloittaa keskiviikkona 22.9. Pekko Käppi KHHL -yhtyeensä kanssa. Heidän kiehtovan räyhäkässä musiikissaan jouhikko kohtaa sähkökitaran ja suomalainen kansanperinne bluesin ja rockin.

Ennen keikkaa Siviksen kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri haastattelee Käppiä ja Feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aroa sukupuolen merkityksestä yhteiskunnassa. Ohjelma starttaa klo 21.

Tule kokemaan syksyn viilenevään iltaan ainutlaatuista festivaalitunnelmaa!

• Tuokio-klubi Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla Dubrovnik Lounge & Lobbyssa (Eerikinkatu 11, Helsinki) keskiviikkona 22.9. klo 21 alk. Vapaa pääsy, K-18.
  • Suomen seuratuimman elokuvafestivaalin järjestää Helsinki International Film Festival ry.

Teksti: Marinella Ruutu ja Rakkautta & Anarkiaa -filmifestivaali

Kuva: Konsta Leppänen