SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Tulossa: Digipolku töihin -hanke tarjoaa webinaarin digitaalisista taidoista

ma 21. elokuuta 2017 14.32.00

Tulevaisuuden digitaaliset perustaidot työelämässä ja opiskelussa – mitä tulee osata?

Työelämän ja opiskelukulttuurin kehittyessä myös osaamistarpeet muuttuvat. Tervetuloa perjantaina 6.10.2017 klo 9–11 webinaariin, jonka aiheina ovat työelämässä ja opiskelussa vaadittavat digitaaliset perustaidot sekä niiden osaamisen kehittäminen. Webinaarin tarjoaa Digipolku töihin -hanke.

Webinaarin yhtenä asiantuntijana toimii digiosaamisen vauhdittaja Merja Sjöblom Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:stä. Hän kertoo ajankohtaisia tutkimustuloksia Tieken digitaalisia taitoja koskeneesta tutkimuksesta. Toisen asiantuntijapuheenvuoron pitää toimitusjohtaja Juha Jokelainen LSK Business Park Oy:sta. Hän kertoo maahanmuuttajien digitaalisten taitojen kehittämisestä erityisesti työelämän näkökulmasta. Lisäksi Digipolku töihin -hankkeen kouluttaja Tanja Päällysaho esittelee hankkeen digitaalisten taitojen osaamismäärittelyä, joka on keskeisessä osassa myös koulutussisällöissä. Projektipäällikkö Minna Pesonen kertoo hankkeen tavoitteesta edistää maahanmuuttajien ja heikosti digitaitoisten henkilöiden osaamista, keskittyen erityisesti ammatillisessa koulutuksessa ja työelämässä vaadittavaan digiosaamiseen.  

Maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille digitaalisten taitojen kehittämisestä ja ohjaamisesta kiinnostuneille. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan mukaan mahtuu sata ensimmäiseksi sisään kirjautunutta. Kokoustila avautuu puoli tuntia ennen webinaaria.

Linkki webinaariin:

https://sivis.adobeconnect.com/digipolku/ (avautuu webinaaripäivänä klo 8.30)

Lisätietoja:


Teksti: Minna Pesonen