SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Kenelle sinä myöntäisit ansiokkaan Vuoden vapaaehtoinen -tittelin?

ma 21. elokuuta 2017 14.30.00

Kansalaisareena ry etsii neljättä kertaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka on vapaaehtoistoiminnan pitkän linjan tekijä tai innostava tulokas. Kampanjan tavoitteena on vahvistaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä.

Niin yksityishenkilöt kuin yhteisötkin voivat ehdottaa tämän vuotisen palkinnon saajaksi henkilöä, jonka he kokevat esimerkiksi yhteisönsä kantavaksi voimaksi, taitavaksi innostajaksi tai kekseliääksi toiminnan kehittäjäksi. Ehdokkaat voivat toimia millä järjestöalalla ja missä päin Suomea tahansa. Ehdotusaika jatkuu 14.9.2017 asti.

Kansalaisareena ry esittelee Vuoden vapaaehtoinen -ehdokkaat kampanjan verkkosivuilla 1.10–31.10.2017, ja avaa samalla avoimen äänestysmahdollisuuden kaikille. Äänestysajan päätyttyä valintaraati valitsee palkittavan kymmenen eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukosta. Voittaja julkistetaan 2.12. vapaaehtoistoiminnan messuilla Helsingissä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Vuonna 2016 Vuoden vapaaehtoinen -titteli myönnettiin Brother Christmasille, joka auttaa yksityisiä henkilöitä ja ryhmiä yhteistyöyritystensä kanssa.

  • Ilmianna tuntemasi ansioitunut vapaaehtoinen 14.9. mennessä. Katso lisätiedot täältä.

Teksti: Marinella Ruutu

Kuva: Jarmo Siira