SivisNyt logo

Tutustu uuteen sivustoon >

Kehitä järjestöosaamistasi Siviksen koulutuksissa

ma 21. elokuuta 2017 14.33.00

Opintokeskus Sivis kouluttaa säännöllisesti jäsenyhteisöjensä järjestötoimijoita. Siviksen syksyn 2017 opintojaksot ovat osa koulutusosaamisen, järjestöosaamisen ja sosiaalisen median osaamisen opintopisteytettyjä koulutuskokonaisuuksia eli osaamispolkuja. Koulutukset tarjoavat mahdollisuuden uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen, ja toimivat samalla väylänä verkostoitumiseen.

Sivisverkko-koulutuksissa otetaan puolestaan haltuun Opintokeskuksen kehittämän koulutuksen ohjausjärjestelmän, Sivisverkon, tarjoamat hyödyt järjestöille. Sivisverkko mahdollistaa esimerkiksi koulutustensa tehokkaan kokonais- ja vuosisuunnittelun.

Opintokeskus Siviksen koulutustoimintaa ja sen jäsenjärjestöille tarjoamia palveluja, kuten tukea koulutusten laadun kehittämiseen esitellään laajemmin verkkosivuillamme. Myös Siviksen asiantuntijat antavat mielellään lisätietoa tulevista koulutuksista.

Toimi nopeasti! Ensimmäiset ilmoittautumisajat umpeutuvat jo heti syyskuun alussa!

Teksti: Marinella Ruutu, Anni Pasuri

Kuva: Jarmo Siira

OPINTOJAKSOKOULUTUKSET SYKSYLLÄ 2017 (koulutusten nimeä klikkaamalla saat tarkempaa tietoa sen sisällöstä ja pääset ilmoittautumaan)

Koulutusosaaminen

Digitaaliset osaamismerkit tutuksi -webinaarisarja 2.10., 9.10. ja 16.10. klo 13–14

*Kouluttajana verkossa loka-marraskuu 2017, lähiopetus/ Helsinki

*Arvoa arvioinnista, 21.11.–22.11., lähiopetus/ Helsinki

*Lisätiedot ja osallistumisohjeet päivitetään Sivisverkkoon lähiaikoina.

Järjestöosaaminen

Mappi A vai Ö? Yhdistyksen arkistoinnin perustaidot 8.9.–6.11., verkkokoulutus

Monikulttuurinen ohjaus 16.9. 9–14, lähi- ja etäopetus/ Jyväskylä

Tietosuojakoulutus 26.9., toteutetaan videoneuvotteluna Siviksen keskus- ja aluetoimistoilla