SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Aikuisten perustaitoja kehittäville hankkeille on tarjolla rahoitusta

ma 21. elokuuta 2017 14.36.00

Opetus- ja kulttuuriministeriön TAITO-ohjelmassa on meneillään hankehaku. Nyt etsitään uusia ESR-hankkeita tukemaan heikot perustaidot (luku-, numero- sekä tieto- ja viestintätekniset perustaidot) omaavien aikuisten työssä tai koulutuksessa pysymistä tai niihin pääsemistä. Hankkeissa tulee kehittää toimintamalleja, joita voidaan hyödyntää ja soveltaa valtakunnallisesti. Hakuaika päättyy 3.10.2017. Lisätietoa hausta Rakennerahastojen sivuilla.

Hakuinfosta vinkkejä ja kumppaneita hakuun

TAIKOJA-koordinaatiohanke järjestää hakuinfon 6.9.2017 klo 13–16. Päätapahtuma järjestetään Opintokeskus Siviksen tiloissa Tampereella. Hakuinfoon voi osallistua myös videoneuvotteluyhteydellä Siviksen toimipisteiden rinnakkaistilaisuuksissa Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Oulussa.Tapahtuman alkuosuuteen klo 13–14.15 on mahdollista osallistua myös omalta koneelta Adobe Connect -ympäristössä. Tilaisuus on avoin ja maksuton.

Ohjelma ja ilmoittautuminen (1.9. mennessä)

Mikä on TAIKOJA?

TAITO-ohjelman koordinaatiohanke TAIKOJA levittää tietoa ohjelmasanomasta ja tukee käynnissä olevien hankkeiden verkostoitumista. Lisätietoa toiminnasta: https://blogs.sis.uta.fi/taikoja/

Teksti: Eeva Jeronen