SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Sivisverkkoon mahtuvat kaikki koulutukset

to 18. toukokuuta 2017 09.57.00

Opintokeskus Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen sähköisen alustan, Sivisverkon, koulutusten järjestämistä ja kehittämistä varten. Sivisverkko on kaikkien jäsenten käytettävissä omien pankkitunnusten kautta.

Sivisverkko on mainio työkalu jäsenjärjestöjen koulutustoiminnan suunnitteluun. Sivisverkkoon voi tallentaa sellaisiakin koulutuksia, jotka eivät ole Opintokeskus Siviksen tukemia. Ajatuksena on, että jäsenjärjestöt saavat suunnitelmallisuutta ja yhtenäisyyttä kaikkeen koulutustoimintaansa.

Sivisverkon kautta tehdään myös opintopisteytettyjä opintojaksomalleja. Järjestön pääkäyttäjä voi luoda opintojaksomalleja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen asiantuntijoiden kanssa. Opintojaksomallin laatiminen kestää arviolta 1–2 kuukautta.

– Opintojaksomallien rahallinen tuki kasvaa ensi vuoden alusta alkaen. Opintokeskus Sivis maksaa ensi vuonna korkeampaa tuntihintaa niille koulutuksille, joista on tehty opintojaksomalli. Lisäksi nämä koulutukset ovat etusijalla tukea myönnettäessä, koulutuspäällikkö Susanna Plathan Opintokeskus Siviksestä kertoo.

Tunnista ja tunnusta osaaminen

Tietoa opintojaksomalleista

Ohje: Opintojaksomallin laatiminen Sivisverkossa


Teksti: Tia Yliskylä