SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Siviksen syksy: koulutusta mm. tietosuojasta ja toiminnallisista menetelmistä

to 18. toukokuuta 2017 09.52.00

Kevät kääntyy kesään, juhannukseen on enää runsas kuukausi ja viimeisten lomia edeltävien koulutusten myötä on hyvä miettiä jo syksyäkin. Siviksellä on tietysti silloinkin tarjolla monipuolista koulutusta.

  • Vuoden päästä henkilötietojen käsittelyn järjestöissäkin täytyy jo olla EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaista, mutta mitä ihmettä se tarkoittaa? Tämän ja muuta tietosuoja-asiaa kerromme toivotussa tietosuojakoulutuksessa.
  • Osaamismerkki tutuksi -webinaarisarja on suunniteltu osaamisperusteisesti: sen koko suunnittelun, toteutuksen ja arvioinnin pohjana on osaaminen ja sen kehittäminen. Osaamisperusteiseen suunnitteluun kuuluu olennaisesti koulutuksen osaamistavoitteiden laatiminen. Koulutuksen osallistujia ohjataan ja tuetaan osallistujia kohti tavoitteita ja oman osaamisen kehittämistä, ja arviointivaiheessa koulutuksesta myönnetään osaamistodistus ja osaamismerkki.
  • Sivis kouluttaa osallistavista menetelmistä yhdessä SOSTEn kanssa. Koulutukset järjestetään marras-joulukuussa Turussa ja Helsingissä osana SOSTEn koulutuskiertuetta, ja niihin voi jo ilmoittautua SOSTEn verkkosivuilla.
  • Lisäksi syksyllä on luvassa kaikilla Siviksen aluetoimistoilla järjestettävä somekoulutus 15.11., Vauhtia vaikuttamiseen -verkkokurssi  01.11.–08.12., verkkokurssin järjestämiskoulutusta sekä arkistoinnin perusteita.

Lisätietoa koulutuksistamme on tulossa kesäkuussa!