SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Näppärä ideapaketti auttaa kutsumaan maahanmuuttajia mukaan järjestösi toimintaan

to 20. huhtikuuta 2017 09.53.00

Järjestötoiminta on aina yhdessä oppimista, myös kansainvälisyyden näkökulmasta.

Viime vuoden lopulla yhdentoista opintokeskuksen yhteisessä hankkeessa tuotettu Uudet suomalaiset mukaan yhdistyksiin -ideapaketti innostaa järjestöosaajia kansainvälistymään täällä koti-Suomessa.

Raportti tarjoaa konkreettisia ja kokeilemisen arvoisia esimerkkejä, tietoa ja neuvoja järjestöille ja yhdistyksille uusien suomalaisten osallistamisesta mukaan toimintaansa: miten tavoittaa maahanmuuttajia, kuinka saada heidät kiinnostumaan kantasuomalaisesta järjestötyöstä ja tarjoamaan omaa osaamistaan sen rikastuttamiseksi.

Julkaisun esimerkit ja ideat soveltuvat hyvin myös niihin muihin tilanteisiin, joissa yhdistyksesi tai järjestösi etsii toimijajoukkoonsa uutta verta entisen vahvistukseksi.

Lue tai tulosta raportti ja anna uusien tuulien puhaltaa!

Teksti: Marinella Ruutu

Kuva: Raportin kansikuva, kuvaaja Sami Hänninen