SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Uusi Lisää laatua koulutukseen - opas järjestön kouluttajalle on julkaistu!

to 16. helmikuuta 2017 13.52.00

Miten rakennetaan opiskelija- ja osaamislähtöinen koulutus? Miten määritellään osaamistavoitteet tai suunnitellaan mielekkäät opetus- ja arviointimenetelmät? Miten paljon oppimiselle tulisi varata aikaa?

Järjestön kouluttaja, tutustu uuteen oppaaseemme!

Laadukkaalla koulutuksella parannetaan opiskelijoiden oppimismahdollisuuksia ja tuetaan heidän oppimisprosessejaan. Kun huomio kiinnitetään käytettyihin opetusmenetelmiin, oppimisympäristöihin ja kouluttajien opetustaitoihin, luodaan opiskelijoille entistä paremmat mahdollisuuksia oppia ja kehittää omaa osaamistaan.

Lisää laatua koulutukseen - opas järjestön kouluttajalle on suunnattu kaikille järjestöissä toimiville koulutusten suunnittelijoille ja toteuttajille. Opas kertoo mm. kuinka valita näkökulma oppimiseen ja huomioida opiskelijoiden erilaisuus, miten rakentaa osaamislähtöinen koulutus sekä miten kerätä ja hyödyntää palautetta. Opas on saatavilla painettuna versiona sekä luettavissa ja ladattavissa sähköisesti verkkosivuiltamme. Tutusta ja ota käyttöön!

Myös Siviksen verkkosivuille on tulossa paljon lisää tietoa koulutuksen laadusta kevään aikana ja toukokuussa ilmestyvä SivisNYT 5/2017 keskittyy koulutuksen laatuun kokonaisen teemanumeron verran. Pysy siis kuulolla!

Lisätietoja koulutuksen laatuun liittyvissä asioissa antaa Siviksen asiantuntija Mia Valanne, mia.valanne(a)ok-sivis.fi, puh. 050 435 1088.