Puhetta ja musiikkia sananvapaudesta Tampereella

ma 16. tammikuuta 2017 10.53.00

Seuraava Tuokio-klubi järjestetään 10.3. klo 18-20 Tullikamarin Klubilla Tampereella. Klubille on vapaa pääsy.

Siviksen tuottamalla klubilla luodaan vuoropuhelua taiteilijoiden ja muiden tunnettujen yhteiskuntavaikuttajien välille. Huuliharppukvartetti Sväng keikkailee nykyisin pääasiassa kaikkialla muualla kuin Suomessa, mutta nyt näitä viimeksi Kiinassa ja Saksassa kiertäneitä taitureita pääsee kuulemaan Tampereella. Myös heidän ohjelmistonsa polveilee jalkaa vipattavalla svengillä kulttuurista ja genrestä toiseen.

Ennen keikkaa Oskari Mänttäri haastattelee illan vieraita. Sananvapaudesta tulevat keskustelemaan elokuvaohjaaja Katariina Lillqvist, median ja viestinnäntutkimuksen professori Kaarina Nikunen sekä huuliharppuvirtuoosi Jouko Kyhälä.

Tampereen Tuokio-klubi on osa Tampereen elokuvajuhlien ohjelmaa.

Lisää tietoa Siviksen Tuokio-klubista: www.tuokio-klubi.fi

Teksti: kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri