SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Vapaaehtoisten päivä näkyy somessa – seuraa ja osallistu!

ma 21. marraskuuta 2016 09.00.00

news picture

Vapaaehtoisten päivänä 3.12. juhlitaan jälleen kerran ympäri Suomea vapaaehtoisten tekemää hienoa työtä. Joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä. Tänä vuonna Vapaaehtoisten päivän teemana on: Kun tukea tarvitaan, on vapaaehtoinen lähellä.

Sivis tuo Vapaaehtoisten päivän teemaa näkyväksi sosiaalisessa mediassa jo päivää edeltävällä viikolla 28.11 - 2.12. työntekijöidemme omien kokemusten kautta. Erityisesti tuomme esille muistojamme vapaaehtoisten kouluttamisesta. Siviksen sosiaalista mediaa aktiivisesti käyttävät työntekijät jakavat muistoja itse, ja muistojamme jaetaan myös Siviksen omien some-kanavien (Facebook, Twitter ja Instagram), sekä verkkosivujen kautta. Joulukuussa kannattaa Siviksen some-kanavia seurata muutenkin tavallista tarkemmin: joulukuussa avataan jälleen Siviksen oma joulukalenteri niin verkkosivuilla kuin Facebookissakin. Tervetuloa mukaan sivisläisten tonttuiluun! 

Tule mukaan #kovaaosaamista -kampanjaan 28.11.-4.12.2016!

Vapaaehtoistyössä kertyy kaiken aikaa valtavasti osaamista, jota voitaisiin hyödyntää nykyistä paremmin. Suomen Partiolaiset ja Sitra haastavatkin kaikki vapaaehtoiset, järjestöt ja muut vapaaehtoistoiminnan järjestäjät mukaan #kovaaosaamista -sosiaalisen median kampanjaan, jolla muistutetaan, että vapaaehtoistyössä syntyy kaiken aikaa arvokasta osaamista! Kampanja käynnistyy maanantaina 28. marraskuuta ja sitä pidetään aktiivisesti yllä sunnuntaihin 4. joulukuuta asti.

Muista siis seurata somessa ja jakaa itse Vapaaehtoisten päivään liittyviä ajatuksia hastageilla  #vapaaehtoistenpäivä, #kuntukeatarvitaan ja #kovaaosaamista. Lisätietoja Suomen Partion ja Sitran kampanjasta sekä valmiita jakokuvia ja tekstiehdotuksia mukaan lähteville tahoille löytyy osoitteesta www.partio.fi/kovaaosaamista