SivisNYT

Julkaisija Opintokeskus Sivis. Päätoimittaja Marita Salo. ISSN 1798-1379

21.11.2016 Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Työn merkitykselliseksi kokeminen on tärkeää

Työhyvinvointi on ajankohtainen ja paljon keskustelua herättävä asia. Se koskettaa meitä jokaista työtä tekevää ihmistä.

21.11.2016 Asiantuntija avaa

Asiantuntija avaa: Mitä kuuluu järjestötyöpaikoille

Järjestötyössä viihtyvät ne, joille järjestötyö sopii, kuulee usein sanottavan. Vähemmän kuitenkin pysähdytään miettimään, mikä järjestötyötyölle on oikeastaan tyypillistä.

21.11.2016 Elämää järjestöissä

Keskustelutaidot ja työhyvinvointi lisääntyivät Parkinson-liitossa

Kun viestintäassistentti Päivi Niemen idealamppu syttyy, hän kirjoittaa aiheen heti viikkopalaverin asialistalle. Näin uudesta ideasta päästään keskustelemaan nopeasti.

Päämääränä järjestöjen työhyvinvointi

Osaaminen ja työhyvinvointi järjestötyössä -hankkeessa eletään kiireistä aikaa. Hankkeen puitteissa on järjestetty kuluvana vuonna verkostotapaamisia, seminaareja ja koulutusta sekä toteutettu kohdennettuja organisaatioprosesseja. Nyt on aika pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan hankkeen viimeaikaisia ja tulevia tapahtumia.

21.11.2016 Hankekuulumisia

Osaaminen ja työhyvinvointi järjestyössä -hankkeelle uudet verkkosivut

Hankkeessa työstetään parhaillaan verkkosivustoa, jonka on tarkoitus toimia järjestöjohdon apuvälineenä työhyvinvoinnin ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä.

21.11.2016

Työhyvinvoinnin kannalta olennaista on tukea ja kehittää kykyä kestää muutosta

Sivis ja SOSTE ry ovat yhdessä pohtineet työhyvinvoinnin nykytilaa ja siihen liittyviä tarpeita järjestöissä Osaaminen ja työhyvinvointi -hankkeen puitteissa. Järjestöjen hyvinvointi on hankkeen ohjausryhmän jäsen ja SOSTEn erityisasiantuntija Riittä Kittilän sydäntä aivan erityisen lähellä.

Stressaako?

Lue Hanna Pratschin vinkit oman työssä kuormittumisen ehkäisyyn

Siviksen vuoden 2017 koulutustarjonta

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan Sivisverkossa!

21.11.2016 Elämää järjestöissä

Edut jäsenjärjestöille

Vuonna 2017 etuja tarjolla mm. Hilton- ja Scadic-hotelleissa sekä Viking Linellä ja Tallink Siljalla.

Kokouskäytännöt tutuiksi verkossa

Suosittu Kokouskäytännöt-sivusto on uudistettu!

21.11.2016 Koulutukset

Uusi esite järjestöjen yhteisistä osaamismerkeistä verkossa

Lataa ja tulosta esite käyttöösi!

21.11.2016 Tapahtumat

Vapaaehtoisten päivä näkyy somessa – seuraa ja osallistu!

3.12. juhlitaan jälleen kerran ympäri Suomea vapaaehtoisten tekemää hienoa työtä. Joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä. Tänä vuonna Vapaaehtoisten päivän teemana on: Kun tukea tarvitaan, on vapaaehtoinen lähellä.