SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

100 vuotta järjestötoimintaa Suomessa -seminaari 15.12.

pe 28. lokakuuta 2016 09.00.00

news picture

Opintokeskusten yhteisen Opintokeskusten järjestöt muutoksessa -hankkeen päätösseminaarin tavoitteena on tuoda järjestötoiminnan merkitystä ja toimintaa tutuksi eri näkökulmista.

100 vuotta järjestötoimintaa Suomessa -seminaari järjestetään torstaina 15.12.2016 Tampere-talossa Tampereella.

Seminaarin puhujien ohella osallistujat kertovat, mitä missäkin järjestössä tapahtuu ja kuulevat mitä muualla on tekeillä. Pohditaan toimintaa ja jaetaan kokemuksia, jotta järjestötoiminta on mielekästä myös seuraavat 100 vuotta. Päivän ohjelman lomassa on lyhyitä sessioita, joita vetää Suomen Kirkkomusiikkiliiton toiminnanjohtaja Jonna Aakkula. Näissä osallistujat pääsevät itse luomaan seminaarin sisältöä. Myös digitaalisuus mahdollistaa osallistumisen.

Seminaari on tarkoitettu opintokeskusten ja/tai niiden järjestöjen työntekijöille, vapaaehtoisille ja aktiivitoimijoille tai luottamushenkilöille.

 

Ohjelma

9.00               Aamukahvit

10.00             Tervetuloa. Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula

10.15             Järjestötoiminnan merkitys. Professori Pentti Arajärvi

11.00             Keskustelua

11.15             Opintokeskusten rooli järjestötoiminnan tukemisessa. Opetusneuvos Jorma T. Turunen ja Luonto-Liiton toiminnanjohtaja Leo Stranius

11.45             Keskustelua

12.00             Lounas

13.00             Järjestötoiminnan tulevaisuus. Salla Saarinen, Radical Soul

14.00             Lyhyt paneelikeskustelu hankkeen tuloksista ja tuotosten esittely: Mitä hyötyä meistä on järjestöille?

Hankkeessa on keskitytty digiosaamisen edistämiseen, maahanmuuttajien kohtaamiseen sekä järjestöjohtamisen että työelämän muutokseen. Keskustelua johtaa toiminnanjohtaja Leo Stranius. Teemojen tuotokset esitellään myös tarkemmin omissa kokoontumis-pisteissään.

15.00             Glögit ja vapaata seurustelua

 

Ilmoittautumiset

17.11. mennessä täällä