SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Tuokio-klubin Liikemiehet nousevat lavalle syyskuussa

to 25. elokuuta 2016 10.00.00

 

 

Isot miehet leikkii!

Liikemiehet on tunnetusti ryppyotsaisten soittajien asiallisesti pukeutuva ja ennennäkemätön kokoonpano, jonka jäsenille Hanna Brotherus on tehnyt koreografian soittamisen oheen. Miten näiden taiteenlajien yhdistäminen onnistuu ja minkälaisia tanssitaitureita ammattisoittajista paljastuu, selviää viimeistään ensi-illassa. Ihmiset lavalla ja esityksen takana ovat: 
 
Jukka Perko - saksofoni ja leikki
Felix Zenger - beatbox ja leikki
Esko Järvelä - viulu ja leikki
Jouko Kyhälä - huuliharppu ja leikki
Oskari Mänttäri - juonto, leikki ja tuotanto
Hanna Brotherus - koreografia
 
- Liikemiehet on fyysinen konsertti kurinalaisesta leikkimisestä. Liikemiesten hengitys synnyttää laulua, joka synnyttää naurua, joka tanssittaa ja soitattaa. Esitys luottaa siihen, että elämä on liikettä ja liikemiesmäisyys on vakavuutta, joka naurattaa itseä ja muita. Epäasiallisuus ja hulluus on leikki, johon aikuisilla on lasten rinnalla etuoikeus, tiivistää Hanna Brotherus. 
 
Siviksen tuottaman, koko perheelle sopivan esityksen teema on leikki. Pääkohderyhmänä ovat kuitenkin aikuiset tavoitteenaan herättää kaikki leikkimään töissä sekä vapaa-ajalla. Niin tekevät soittajatkin ilman pelkoa itsensä nolaamisesta ja virheistä. 
 

- Tekemisiä ei jaeta virheisiin ja onnistumisiin vaan nautitaan yleisön edessä häpeämättä siitä, millainen maailma on juuri nyt. Aikuisen vakavasti, tervetuloa, toivottaa koreografi Hanna Brotherus. 

 

Esitykset

8.9. klo 19 Tampere, Hällä-näyttämö
10.9. klo 17 Helsinki, Malmitalo
12.9. klo 19 Vaasa, Ritz
13.9. klo 19 Oulu, Valvesali
14.9. klo 19 Kuopio, Satamankulma
20.9. klo 19 Turku, Manilla
 
Ilmaisliput tuntia ennen ovelta!
 

Yhteistyökumppani, tarjoa elämys!

Ihmiset ovat järjestössänne tärkeitä. Antakaa heille elämys! Kerätkää hauska seurue, me tarjoamme teille hyvän kulttuurisisällön Tuokio-klubin muodossa.

Kulttuurihetki sopii osaksi virkistyspäiväänne tai juhlaanne tai yhdessäoloon sellaisenaan. Voitte mainiosti mehevöittää tilaisuutta omalla sisällöllänne ennen konserttia tai sen jälkeen. Pitäkää puheita, käykää kävelyllä, laulakaa, kahvitelkaa tai syökää hyvin - mikä vain ilahduttaa väkeänne eniten.

Sivis huolehtii Tuokio-klubin kustannuksista, se ei maksa teille mitään. Konsertit ovat avoimia ja pääsymaksuttomia kaikille. Muista järjestelyistä päätätte ja vastaatte itse.

 

Lisätietoja: 

Kulttuurisuunnittelija Oskari Mänttäri, Opintokeskus Sivis, oskari.manttari@ok-sivis.fi