SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Saammeko esitellä: Kati Virtanen

to 25. elokuuta 2016 10.00.00

Kati Virtanen ei ole meille uusi kasvo, mutta hänellä on Siviksessä upouusi rooli. Kati aloitti työt opintokeskuksessa jo elokuussa vuonna 2013, mutta nyt entisestä taloussuunnittelijasta on kehkeytynyt viestintäsihteeri. Olympialaisten inspiroimana kysyimme Katilta urheilutermein miltä nyt tuntuu.

– Ennen kaikkea kiinnostavalta, myös jännittävältä ja toisinaan vähän pelottaakin. Tuntuu, että olen vasta pääsemässä jyvälle siitä, mitä kaikkea tuleman pitää, Kati tiivistää.

Entinen talousuunnittelijan työ oli kuin tarkkuusammuntaa. Se oli yksilölaji, jossa vaadittiin kovaa keskittymistä. Uuden työnkuvan myötä laji on muuttunut vesipalloksi. Viestintä on joukkuelaji, jossa viestiä pompotellaan yhdessä.

– Uuden työn myötä toivoinkin pääseväni lähemmäs ihmisiä, jotka ovat Siviksen toiminnassa mukana. Nautin yhteistyötä ja uusiin kasvoihin tutustumisesta, kuvailee Kati.

Kati kertoo harrastavansa opiskelua. Häntä on vetänyt puoleensa markkinoinnin ja liiketalouden lisäksi moni muukin kiinnostuksen kohde. Kati on mm. lukenut työpsykologiaa Joensuun avoimessa yliopistossa, tehnyt NLP-opintoja ja heittäytynyt improvisaation vietäväksi työväenopistossa. Mukaan uusista koulutuksista tarttuu aina niin oivalluksia omasta itsestä kuin muidenkin ajattelutavoista.

Opiskelun lisäksi Kati harrastaa liikuntaa. Hänet voi bongata salibandyharjoituksista, uima-altaasta tai lenkkipolulta. Kesällä uusi viestintäsihteerimme pyöräilee ja talvella hyppää lumilaudan päälle. Katilla on myös innostusta kokeilla jatkuvasti uusia lajeja.

– Viimeisin kokeiluni oli Sambicin sambakarnevaalitanssit, joka vei minut myös karnevaalikulkueeseen tanssimaan, paljastaa Kati.

Kati Virtanen

Viestintäsihteeri
Työskentelee: Siviksen Helsingin toimistossa
Kotipaikka: Vantaa
Perhe: Mies
Harrastuksia: opiskelu, salibandy, uinti, juoksu, pyöräily, lumilautailu