SivisNyt logo

SivisNyt uudistui

Tutustu uuteen sivustoon >

Saammeko esitellä: kirjanpitäjä Maarit Karjalainen

ti 19. huhtikuuta 2016 10.30.00

Maaritin kuvaTyöharjoittelu liittyi rekrytoivaan eTalousPro –koulutusohjelmaan, joka sisältää sähköisen talous- ja palkkahallinnon opintoja. Karjalainen teki työharjoittelun Siviksessä viime syksynä. Hyvin sujunut harjoittelu muuttui työsuhteeksi maaliskuussa.

– Tuntui ihan lottovoitolta, kun pääsin tänne töihin. Työtehtäväni ovat oikein mieluisia ja oloni on tervetullut, Karjalainen sanoo.

Hänen työtehtävänsä liittyvät kirjanpitoon ja palkanlaskentaan.

Karjalainen kuvailee itseään tiedonjanoiseksi luonteeksi, joka nauttii jatkuvasta oppimisesta. Oman osaamisen päivittäminen on Karjalaiselle tärkeää. Seuraavaksi hän haluaisi oppia soittamaan pianoa.

– Se on kiehtonut minua lapsesta asti. Pianokin odottaa jo mummolassa valmiina. Jos vaikka oma lapseni innostuisi soittoharrastuksesta, voisin minäkin siinä siivellä opetella.

Maarit Karjalainen harrastaa matkustelun ja lukemisen lisäksi aikuisten värityskirjoja. Lisäksi hän on intohimoinen ruoanlaittaja. Reseptivihkoonsa hän kelpuuttaa vain testatut ja hyväksi havaitut menut.

– Yksi lemppareistani on yrttinen tuorejuustokeitto, johon tulee ruohosipulia, perunaa, kermaa, korianteria ja tietenkin tuorejuustoa. Kaikki, jotka ovat sitä maistaneet, ovat tykänneet.

Maarit Karjalainen

Kirjanpitäjä
Työskentelee: Opintokeskus Siviksen Helsingin toimistossa
Kotipaikka: Espoo
Perhe: Mies ja tytär
Harrastuksia: Matkustelu, lukeminen,aikuisten värityskirjat, ruoanlaitto