SivisNYT

Julkaisija Opintokeskus Sivis. Päätoimittaja Marita Salo. ISSN 1798-1379

SivisNYT

02.03.2021 Siviksen äänellä

Siviksen äänellä: Miltä järjestöjen tulevaisuus näyttää?

Suomessa vietetään 5.3. Tulevaisuuspäivää. Sivis juhlistaa Tulevaisuuspäivää järjestämällä päivän aikana Tulevaisuustuokio -webinaarin, joka sisältää Erätauko-dialogin järjestötoiminnan tulevaisuudesta.

02.03.2021 Asiantuntija avaa

Asiantuntija avaa: Osaamista tuottava koulutus ja osaavat toimijat ovat järjestön voimavara

Koulutuksen laadun kehittäminen sisältyy Opintokeskus Siviksen jäsenpalveluihin. Laatutyön tavoitteena on varmistaa, että järjestökoulutuksella saadaan järjestölle osaavia toimijoita.

02.03.2021 Hankekuulumisia

Vapaaehtoinen, vaadi tunnustusta osaamisellesi!

Siviksen koordinoima kaksivuotinen hanke Improving validation in the voluntary sector (ImproVal) päättyi vuodenvaihteessa. Mikä muuttui? Ja mitä seuraavaksi pitäisi muuttaa, jotta vapaaehtoistoiminnassa hankittu osaaminen saisi yhä helpommin sen arvon ja arvostuksen, jonka se ansaitsee?

02.03.2021 Koulutukset

Vielä ehtii! ‒ Ilmoittaudu Siviksen kevään koulutuksiin

Tulossa muun muassa vaikuttavaa osaamista, tulevaisuustuokio, verkkokoulutusmallit ja ohjeet laadukkaan ja osallistavan webinaarin järjestämiseen.

02.03.2021 Tapahtumat

Perjantaina 5.3. puhutaan järjestöjen tulevaisuudesta, osaamistarpeista ja vaikuttavasta osaamisesta

Opintokeskus Sivis tarjoaa perjantaina 5.3.2021 kiinnostavaa Tulevaisuuspäivän ohjelmaa etäyhteyksin. Päivä alkaa Vaikuttavaa osaamista järjestöjen koulutuksesta -webinaarilla klo 8.30–10. Iltapäivällä ohjelma jatkuu Tulevaisuustuokiossa klo 13–14 ja klo 14.15–15.30.

02.03.2021 Elämää järjestöissä

Tervetuloa Siviksen jäseneksi: Autismiliitto

Opintokeskus Sivis on saanut uusia jäsenjärjestöjä. Yksi niistä on Autismiliitto. Tervetuloa!

02.03.2021 Saammeko esitellä

Saammeko esitellä: talouskoordinaattori Mari Kyyrä

Numerot ovat minun juttuni. Ne ovat loogisia, ja tykkään tehdä erilaisia laskelmia ja vertailuja, sanoo Siviksen talouskoordinaattori Mari Kyyrä. Hän aloitti tehtävässä helmikuun alussa. Mari tekee Siviksen kirjanpitoa ja muita taloushallinnon töitä.