Opintokeskus Sivis ylläpitää Helli Suomisen nimeä kantavaa stipendirahastoa. Rahaston säännön mukaan stipendi voidaan myöntää tunnustuksen luontoiseksi apurahaksi Siviksen vertaisopintoryhmän ohjaajalle tai jäsenelle (stipendi à 500 €) tai vertaisopintoryhmälle (à 1000 €). Stipendi on käytettävissä saajan harkinnan mukaan.

Stipendihakemus suositellaan tehtävän yhdistyksen nimissä. Jos hakemus tehdään itse, hakijan tai hakijoiden tulee mainita hakemuksessaan suosittelija.

Stipendihakemus täytetään alla olevalla sähköisellä lomakkeella 15.6.2018 mennessä. Tarvittaessa Sivis tarjoaa apua hakemusprosessissa: yhteydenotot koulutussihteeri Tiia Herleviin, puh. 040 839 8777, tiia.herlevi@ok-sivis.fi tai asiantuntija Lea Lihavaiseen, puh. 040 717 7018, lea.lihavainen@ok-sivis.fi.

Hae vertaisopintoryhmän ohjaajan tai jäsenen stipendiä täältä.

Hae vertaisopintoryhmän stipendiä täältä.