Opintokeskus Sivis ylläpitää Helli Suomisen nimeä kantavaa stipendirahastoa. Stipendin hakuajoista tiedotetaan erikseen. Rahaston säännön mukaan stipendi voidaan myöntää tunnustuksen luontoiseksi apurahaksi Siviksen vertaisopintoryhmän ohjaajalle tai jäsenelle (stipendi à 500 €) tai vertaisopintoryhmälle (à 1000 €). Stipendi on käytettävissä saajan harkinnan mukaan.

Stipendihakemus suositellaan tehtävän yhdistyksen nimissä. Jos hakemus tehdään itse, hakijan tai hakijoiden tulee mainita hakemuksessaan suosittelija.

Lisätietoa stipendista antavat koulutussihteeri Tiia Herleviin, puh. 040 839 8777, tiia.herlevi@ok-sivis.fi tai asiantuntija Lea Lihavaiseen, puh. 040 717 7018, lea.lihavainen@ok-sivis.fi.