Opintokeskus Siviksen digitaalisten palveluiden saavutettavuusseloste

Olemme koonneet tälle sivulle tietoa saavutettavuudesta Opintokeskus Siviksen digitaalisissa palveluissa. Tämä saavutettavuusseloste koskee Siviksen palveluita www.ok-sivis.fi ja sivis.itslearning.com

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu/päivitetty 19.01.2021.

Olemme arvioineet meidän tuottaman sisällön osalta palveluiden saavutettavutta itse. sivis.itslearning.com -palvelun osalta itslearning.com -verkko-oppimisympäristön saavutettavuudesta vastaa itslearning.com palvelun tuottajat. Opintokeskus Siviksen kurssien sisällöt saavutettavuuden osalta olemme arvioineet itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

ok-sivis.fi -sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset, mutta ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Olemme päivittämässä sivustoamme vastaamaan paremmin saavutettavuusvaatimuksia.

sivis.itslearning.com -ympäristö täyttää WCAG 2.1 tason AA saavutettavuusvaatimukset muutamin poikkeuksin. Lisätietoa ympäristön saavutettavuudesta voitte saada Itslearning -alustan saavutettavuusselosteesta.
 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille sähköpostilla:
toimisto(a)ok-sivis.fi
Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi!

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.
 

Tämä verkkosivusto on julkaistu 01.04.2016.