Verkkokoulutusohjeita koulutuksen järjestäjälle

Jos koulutuksen voi lähikoulutuksen sijaan järjestää verkon välityksellä, Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen mahdollisuutta hyödyntää Zoom-verkkokokouksen järjestämistyökalua tai itslearning-verkko-oppimisympäristöä koulutuksen järjestämisessä. Jos olet kiinnostunut ottamaan Zoomin tai itslearningin käyttöön tai järjestölläsi on muuten tarpeita verkkokoulutuksen toteuttamisen suhteen, ota yhteyttä Sivikseen seuraavilla verkkolomakkeilla: Zoom, Itslearning.

Muistathan lisätä koulutuksesi Sivisverkkoon tai, jos koulutuksesi on jo merkitty lähikoulutuksena sinne, merkitse Sivisverkossa koulutuksen paikka ja osoite -kohtaan että koulutus järjestetään verkossa/webinaarina jne. ja postinumero- ja postitoimipaikkatietoihin koulutuksen vastuuhenkilön/järjestön tiedot (esim. 00100 Helsinki).

Tulevia koulutuksia:

Ilmoittautuminen koulutuksiin on Sivisverkossa. Tulevista koulutuksista saat lisätietoa uutiskirjeistämme!

Aiemmin pidettyjen koulutustemme tallenteita voit katsoa SivisNYTin Youtube-kanavalta.

Ajankohtaista verkko-oppimisesta:

ZOOM

Ohjeita koulutuksen tai kokouksen järjestäjälle

Video: Opintokeskus Sivis, Zoom-verkkokokous
Zoomin toiminnot kokouksen hostin näkökulmasta

Muita linkkejä

Ajankohtaista Siviksen Zoomin tietoturvaan liittyen (päivitetty 30.4.2020)

Opintokeskus Siviksen Zoomissa olemme huolehtineet, että mahdolliset (julkisuudessa esillä olleet) tietoturvariskiä aiheuttavat ominaisuudet eivät oletusarvoisesti ole aktivoitu käyttöön.

Koulutuksen toteuttajat (host) voivat kontrolloida osallistujien Zoomiin sisääntuloa odotushuonetta tai salasanaa käyttämällä. Koulutuksen toteuttajat (host) voivat myös poistaa Zoomista osallistujia tarvittaessa.

Siviksen itse toteuttamat koulutukset ovat kaikille avointa koulutustoimintaa, joten niissä lähtökohtaisesti ei ole ulkopuolisille osallistujille arkaluontoista sisältöä.

Siviksen jäsenjärjestöjen Zoomin käyttö on tarkoitettu koulutustoimintaan yhteistyössä Siviksen kanssa, eli koulutuksiin, jotka ovat Sivisverkossa.

ITSLEARNING

Materiaalia verkkokoulutuksen suunnittelun ja rakentamisen tueksi

Lisätietoja:

Antero Pohjatalo

asiantuntija

Koulutuksen kehittäminen, Sivisverkko, verkkopedagogiikka ja verkko-oppimisympäristöt.

Lähetä sähköpostia

Tiina Tanskanen-Kudjoi

asiantuntija, verkkopedagogi

Verkkopedagogiikka, verkko-oppimisympäristön ja verkkokoulutuksen kehittäminen