Verkkokoulutusohjeita koulutuksen järjestäjälle

Jos koulutuksen voi lähikoulutuksen sijaan järjestää verkon välityksellä, Sivis tarjoaa jäsenjärjestöilleen mahdollisuutta hyödyntää Zoom-verkkokokouksen järjestämistyökalua tai itslearning-verkko-oppimisympäristöä koulutuksen järjestämisessä. Jos olet kiinnostunut ottamaan Zoomin tai itslearningin käyttöön tai järjestölläsi on muuten tarpeita verkkokoulutuksen toteuttamisen suhteen, ota yhteyttä Sivikseen seuraavilla verkkolomakkeilla: Zoom, Itslearning.

Muistathan lisätä koulutuksesi Sivisverkkoon tai, jos koulutuksesi on jo merkitty lähikoulutuksena sinne, merkitse Sivisverkossa koulutuksen paikka ja osoite -kohtaan että koulutus järjestetään verkossa/webinaarina jne. ja postinumero- ja postitoimipaikkatietoihin koulutuksen vastuuhenkilön/järjestön tiedot (esim. 00100 Helsinki).

Tulevat koulutukset:

Ilmoittautuminen Sivisverkossa. Tulevista koulutuksista saat lisätietoa uutiskirjeistämme!

Aiemmin pidettyjen koulutustemme tallenteita voit katsoa SivisNYTin Youtube-kanavalta.

Ajankohtaista verkko-oppimisesta:

ZOOM

Ohjeita koulutuksen tai kokouksen järjestäjälle

Opintokeskus Sivis, Zoom-verkkokokous
Zoomin toiminnot kokouksen hostin näkökulmasta

Muita linkkejä

ITSLEARNING

Materiaalia verkkokoulutuksen suunnittelun ja rakentamisen tueksi

Lisätietoja:

Antero Pohjatalo

asiantuntija

Koulutuksen kehittäminen, Sivisverkko, verkkopedagogiikka ja verkko-oppimisympäristöt.

Lähetä sähköpostia

Tiina Tanskanen-Kudjoi

asiantuntija, verkkopedagogi

Verkkopedagogiikka, verkko-oppimisympäristön ja verkkokoulutuksen kehittäminen